Kozanimedia: O Θόδωρος Καρυπίδης για τη διαδικασία της Ποντοκώμης: «Στις ημέρες της θητείας μας, ο οικισμός θα μετεγκατασταθεί. Θα χτιστούν και σπίτια. Σε περιπτωση που δνε το πετύχουμε αυτό, δηλώνω ξανά πως δεν θα ξαναπάω στην Ποντοκώμη και δεν θα ξανασχοληθώ με τα κοινά»! - OlaDeka

Kozanimedia: O Θόδωρος Καρυπίδης για τη διαδικασία της Ποντοκώμης: «Στις ημέρες της θητείας μας, ο οικισμός θα μετεγκατασταθεί. Θα χτιστούν και σπίτια. Σε περιπτωση που δνε το πετύχουμε αυτό, δηλώνω ξανά πως δεν θα ξαναπάω στην Ποντοκώμη και δεν θα ξανασχοληθώ με τα κοινά»!

DSC_0795Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου για τη διαδικασία μετεγκατάστασης της Ποντοκώμης, ο περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Στις ημέρες της θητείας μας, ο οικισμός θα μετεγκατασταθεί. Θα χτιστούν και σπίτια. Σε περιπτωση που δνε το πετύχουμε αυτό, δηλώνω ξανά πως δεν θα ξαναπάω στην Ποτοκώμη και δεν θα ξανασχοληθώ με τα κοινά.Αντιλαμβάνεστε ότι η τοπθετησή μου δεν είναι ένα στοίχημα προσωπικό, αλλά μήνυμα ενότητας προς τους κατοίκους, να έχουν εμπιστοσυνη στην περιφερειακή αρχή, το Δήμο και τους βουλευτές και να πάει ένα μήνυμα εκεί που πρέπει, ότι δεν αστειευόμαστε».



Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria