Brussels Airlines: Νέος παίχτης στις πτήσεις εσωτερικού της Ελλάδας! - OlaDeka

Brussels Airlines: Νέος παίχτης στις πτήσεις εσωτερικού της Ελλάδας!

Η αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής φαίνεται ότι είχε αποτέλεσμα δημιουργώντας ένα πιο ανταγωνιστικό τοπίο, τουλάχιστον για τους βασικούς και τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Έτσι μετά την έλευση της Ryanair που δημιούργησε αρκετές βάσεις ανά την χώρα και εισήλθε και σε αρκετές πτήσεις εσωτερικού.

Τα βήματα της ακολούθησε η ιταλική Volotea η οποία ένωσε την Αθήνα με Μύκονο, Μυτιλήνη και Σαντορίνη και πρόσφατα την Θεσσαλονίκη με την Αθήνα ενώνει σε σταθερή βάση η Ellinair που αρχικά είχε ξεκινήσει με σκοπό την σύνδεση τουριστικών προορισμών της Ελλάδας με χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Σήμερα στις παραπάνω έρχεται να προστεθεί η Brussels Airlines, ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας του Βελγίου που πετάει ήδη σε 75 προορισμούς σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Αφρική. Από την περίοδο του Πάσχα θα πετάει δύο φορές την εβδομάδα προς Ηράκλειο, κάθε Τρίτη και Σάββατο από Βρυξέλλες. Σε αυτές τις πτήσεις θα υπάρχει ενδιάμεση στάση στην Αθήνα όπου θα υπάρχει δυνατότητα επιβίβασης επιβατών συνδέοντας έτσι το Ελευθέριος Βενιζέλος με το Νίκος Καζαντζάκης. Αντίστοιχα με την σύνδεση αυτή η σύνδεση της Αθήνας με της Αθήνας με τις Βρυξέλλες γίνεται σχεδόν καθημερινή την καλοκαιρινή περίοδο.

Στην σύνδεση της Αθήνας με το Ηράκλειο δραστηριοποιείται σε καθημερινή βάση με τουλάχιστον δύο πτήσεις η Aegean ενώ πιο αραιή είναι η σύνδεση (μία με δύο πτήσεις την εβδομάδα) της Ellinair και της Sky Express.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria