Τα μυστικά για πανέμορφα φρύδια - OlaDeka

Τα μυστικά για πανέμορφα φρύδια

«Τα φρύδια είναι ο ο διάκοσμος του καθρέπτη της ψυχής μας, κάδρο ενός μοναδικού πίνακα, των ματιών μας», λέει η expert του είδους Μπρίνα Kουτσιμπέλη και ιδιοκτήτρια του πιο εξειδικευμένου beauty salon για φρύδια «Brina’s Brow Bar».

fthin02
Το Brina’s Brow Bar

Διανύουμε την εποχή που οι γυναίκες επιλέγουν το σχήμα φρυδιών που τις κολακεύει περισσότερο χωρίς αυτό να πρέπει να ακολουθεί κατεστημένα, ενώ οι brow artists είναι πλέον πιο καταρτισμένοι έχοντας ως σύμμαχό τους περισσότερες βελτιωτικές και διορθωτικές τεχνικές. Τι μυστικά, όμως, καταφέραμε να εκμαιεύσουμε;

fthin03

Όπως αναφέρει η Μπρίνα, ένα φυσικό φρύδι, δίχως αραιώσεις, πρέπει να μένει φυσικό, ενώ οι επεμβάσεις που δέχεται αφορούν το κατάλληλο σχήμα πάντα με βάση τη φυσική τριχοφυΐα και ανατομία του προϋπάρχοντος φρυδιού, καθώς και το σχήμα των ματιών και του προσώπου.

Ωστόσο, το beauty industry πλέον είναι σε θέση να δώσει μεταξύ άλλων και ημιμόνιμες λύσεις σε αδύνατα ή αραιωμένα φρύδια, όπως η προσθετική φρυδιών (brow extension) με διάρκεια έως και 7 ημέρες ή και πιο μόνιμες με μακιγιάζ διαρκείας (brow tattoo), τεχνικές που βρίσκεις στο Brina’s Brow Bar, καθώς προσφέρει μεγάλη ποικιλία που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες γυναικών (από μικρή ηλικία, η οποία θέλει λεπτό χειρισμό για να μην τραυματιστούν οι θύλακες ανεπανόρθωτα), αλλά και των ανδρών.

fthin04

Οι χρυσές συμβουλές της Μπρίνας:

– Μια συμβουλή που δίνω πάντα στις πελάτισσες είναι να μην συντηρούν τα φρύδια τους ανάμεσα στο προγραμματισμένο ραντεβού τους με την βοήθεια μικρού ατομικού καθρέπτη, έτσι ώστε να βλέπουν το σύνολο του σχήματος.

fthin05

– Στις νεαρές δεσποινίδες που επιθυμούν να βγάλουν τα φρύδια τους προτείνω να αποφεύγουν τα πολύ γεωμετρικά σχήματα και το over tweezing γιατί η ανάπτυξη των οστών του προσώπου ολοκληρώνεται μετά τα 18 έτη και αυτό διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα του σχήματος μελλοντικά.

– Τις ατίθασες τριχούλες που είναι στα υπερόφρυα τόξα πάντα τις κουρεύουμε έτσι ώστε να μην χάνουμε από τον όγκο του φρυδιού και δεν τις αφαιρούμε για να μην ανοίγει η απόσταση του μεσόφρυου, κάτι που συνήθως έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεται πιο μεγάλη η μύτη σου.

Πηγή: missbloom.gr

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria