ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Ξεκινά σε 15 μέρες ο Καθαρισμός του Σουλού – Στον “αέρα” η πρόσκληση υποβολής προσφορών για την εκτέλεση του έργου

soulou

Ξεκινούν σύντομα- το αργότερο εντός 15 ημερών, από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, οι εργασίες καθαρισμού του ρέματος Σουλού (νότια περιφερειακή τάφρος) της Πτολεμαΐδας.

Ήδη, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον «Π» ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Παναγιώτης Πλακεντάς, το έργο καθαρισμού του Σουλού πρόκειται να ξεκινήσει σε 15 μέρες περίπου, ίσως και νωρίτερα, καθώς δόθηκε ήδη στη δημοσιότητα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κοζάνης η πρόσκληση υποβολής προσφορών για τον Καθαρισμό του ρέματος «ΣΟΥΛΟΥ» (νότια περιφ. τάφρος) για την ανάθεση του έργου σε ιδιώτη.

Ο κ. Πλακεντάς, ανέφερε ότι ο προϋπολογισμός του έργου καθαρισμού του Σουλού ανέρχεται σε 41.085,38 ευρώ, με Φ.Π.Α., επισημαίνοντας πως η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έχει εγκρίνει τη διάθεση πίστωσης του παραπάνω ποσού από τη ΣΑΕΠ. Δεν παρέλειψε να τονίσει μάλιστα ότι «πρόκειται για ένα έργο που έρχεται να προστατεύσει την πόλη της Πτολεμαΐδας από πλημμυρικά φαινόμενα, καθώς σε κάθε ισχυρή νεροποντή η περιφερειακή τάφρος υπερχειλίζει με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι δρόμοι και οι καλλιέργειες στη γύρω περιοχή.»

Οι ενδιαφερόμενοι, σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης, καλούνται να προσέλθουν την 23η Οκτωβρίου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κοζάνης- ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού, στο Γραφείο 21 προκειμένου να διαπραγματευθούν για τον Καθαρισμό του ρέματος «Σουλού».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria