«Ο Τζον Λένον ήθελε να κάνει σεξ με άντρα» - OlaDeka

«Ο Τζον Λένον ήθελε να κάνει σεξ με άντρα»

Το όνομά της είναι συνυφασμένο με τον Τζον Λένον, τους Beatles… Η 82χρονη που έχει χαρακτηριστεί ως η πιο διάσημη χήρα, παραχώρησε μια συνέντευξη στην Daily Beast και μίλησε για τον άντρα που δολοφόνησε τον θρυλικό Τζον Λένον αλλά και την σεξουαλικότητα του μουσικού, ιδρυτικού μέλους των Beatles.

Η Γιόκο Όνο παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί και φοβάται τον άντρα που αφαίρεσε τη ζωή του Λένον, και πως θα της κάνει κακό αν αποφυλακιστεί. Η Όνο, μια performance artist και ακτιβίστρια, παντρεύτηκε τον Λένον το 1969. Το ζευγάρι ζούσε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης όπου συνέβη και η δολοφονία που σόκαρε τη παγκόσμια κοινή γνώμη. Ο Mark Chapman πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Λένον έξω από το διαμέρισμά του, το 1980. Ο Chapman αρνήθηκε την αναστολή το 2014 και του επιτρέπεται να ασκήσει ξανά αίτηση για αναστολή, το 2016.

«Το έκανε μια φορά και θα μπορούσε να το ξανακάνει σε κάποιον άλλο. Θα μπορούσε να είμαι εγώ, θα μπορούσε να είναι ο Sean (σ.σ. ο γιος που απέκτησε με τον Λένον), θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε, οπότε ναι υπάρχει μια ανησυχία».

Η 82χρονη, αναφέρθηκε και στην σεξουαλικότητα του Λένον, λέγοντας ότι τόσο εκείνη όσο και ο ίδιος πίστευαν ότι όλοι είμαστε bisexual σε κάποιο βαθμό. Είπε, ότι ο Λένον ίσως είχε την επιθυμία να κάνει σεξ με άλλον άντρα, αλλά για μια σειρά από λόγους επέλεξε να μην το κάνει.

«Τη χρονιά που δολοφονήθηκε, μου είχε πει ’’θα μπορούσα να το είχα κάνει, αλλά δεν το έκανα γιατί δεν βρήκα κανένα που να είναι τόσο ελκυστικός’’», είπε.

yokoonoono2

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria