Ξεκινά η διάθεση του Zuk Z1 της Lenovo - OlaDeka

Ξεκινά η διάθεση του Zuk Z1 της Lenovo

zuk-z1-01

Όλα είναι έτοιμα για την επίσημη κυκλοφορία του Zuk Z1 στο παγκόσμιο κοινό, το οποίο θα μπορεί να αποκτήσει ένα ακόμα Cyanogen OS smartphone. 

To Zuk Z1 είναι ένα smartphone που παράγεται από μία θυγατρική εταιρεία της Lenovo και τώρα ετοιμάζεται για την παγκόσμια διάθεσή του, ενώ έχει περίπου έναν μήνα που κυκλοφορεί στην Κίνα. Πρόκειται για ένα smartphone με λειτουργικό Cyanogen 12.1, το οποίο είναι βασισμένο στο Android 5.1 Lollipop. Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση στην παγκόσμια έκδοση σε σχέση με το μοντέλο που είναι ήδη διαθέσιμο στην Κίνα.

ZUK-Z1-02

Έτσι, η οθόνη του έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών, με ανάλυση 1080p, ενώ στο εσωτερικό του, στη θέση του επεξεργαστή βρίσκει κανείς έναν Qualcomm Snapdragon 801, ο οποίος συνοδεύεται από μνήμη RAM 3 GB. O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 64 GB. Στο πίσω μέρος του Zuk Z1, βρίσκουμε μία κάμερα 13 Megapixel με LED flash, ενώ η κάμερα που αναλαμβάνει τις selfies στο εμπρός μέρος είναι στα 8 Megapixel.

H χωρητικότητα της μπαταρίας του αγγίζει τα 4100 mAh, επομένως το Zuk Z1 θα έχει μεγάλη αυτονομία, ενώ στον τομέα της συνδεσιμότητας υποστηρίζει δίκτυα 4G, διπλή κάρτα SIM και USB Type C. Οι ενδεικτικές τιμές του στην Γαλλία θα είναι 289 ευρώ, ενώ στην Ισπανία μόλις 279 ευρώ, μέσω του Ebay που θα πωλείται.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria