Νέες φήμες για το Microsoft Lumia 550 - OlaDeka

Νέες φήμες για το Microsoft Lumia 550

 

lumia-5501

To Microsoft Lumia 550 θα είναι η mid-range πρόταση της εταιρείας που θα κάνει την εμφάνισή της στο επερχόμενο event μαζί με τις άλλες Windows 10 Mobile συσκευές. 

Το Microsoft Lumia 550 θα είναι ο αντικαταστάτης του δημοφιλούς Nokia Lumia 830, με προεγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα Windows 10 Mobile. Έμφαση θα δοθεί στον σχεδιασμό του, με στοιχεία premium, όπως είναι το μεταλλικό πλαίσιο. Το motto της Microsoft για το Lumia 550 θα είναι affordable flagship, πράγμα που σημαίνει ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής θα είναι αξιόλογα, με την τιμή να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, προκειμένου να μπορεί κανείς να το αποκτήσει με ευκολία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Lumia 550 θα φέρνει για πρώτη φορά στην χαμηλότερη κατηγορία τιμής τα ακριβότερα υλικά, στοιχείο που εκτιμάται ότι θα έχει θετικό αντίκτυπο στις πωλήσεις. Το WMPower User σημειώνει ότι η εμπορική διάθεση της συσκευής αυτής θα γίνει από την άνοιξη και μετά.

Όπως και αν έχει θα γνωρίζουμε περισσότερα για το Microsoft Lumia 550, αλλά και για τις high end προτάσεις με λειτουργικό σύστημα Windows 10 Mobile σε λιγότερο από ένα 24ωρο, όταν η Microsoft θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες για τις νέες ναυαρχίδες της, εγκαινιάζοντας έτσι την κυκλοφορία της mobile εκδοχής των Windows 10.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria