Νέα δρομολόγια για την Blue Air σε Ιταλία και Ρουμανία - OlaDeka

Νέα δρομολόγια για την Blue Air σε Ιταλία και Ρουμανία

Σε ό,τι αφορά το δρομολόγιο Αθήνα – Λάρνακα ενισχύεται με 4 επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις προς τη Λάρνακα, συνολικά δηλαδή 14 πτήσεις την εβδομάδα.

Ο στόλος της Blue Air fleet αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από 15 αεροσκάφη, ενώ από τα τέλη Μαρτίου, θα έχει φθάσει συνολικά τα 20 αεροσκάφη τύπου Boeing 737.

Οι πωλήσεις εισιτηρίων για τη θερινή περίοδο 2016 έχει ήδη ξεκινήσει και τα εισιτήρια διατίθενται online μέσω της ιστοσελίδας www.blueairweb.com, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου ή από τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

“Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά τα νέα δρομολόγια και την απόφαση της Blue Air να επεκτείνει την επένδυσή της στην αγορά της Αθήνας κατά τη θερινή περίοδο 2016, προσθέτοντας το Τορίνο και την Κωνστάντζα στις υφιστάμενες συνδέσεις της. Η Blue Air που προχωρεί στην αγορά της Αθήνας με εξαιρετικά δυναμικά βήματα, είναι μια εταιρεία που πετά σε ένα αρκετά μεγάλο φάσμα προορισμών και προσφέρει εξαιρετικές συνδέσεις προς πόλεις της Ρουμανίας, μιας χώρας με στενότατους και σημαντικούς δεσμούς με την Ελλάδα και έντονο το στοιχείο του ελληνισμού σε πολλές πόλεις. Ευχαριστούμε την Blue Air, όπως και όλους τους συνεργάτες μας που συνέβαλαν στην ταχεία ανάπτυξη που είχαμε κατά την τελευταία διετία, με διψήφιες αυξήσεις. Από την πλευρά μας, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Blue Air προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά μας”, δήλωσε η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Τα μέχρι στιγμής δρομολόγια της Blue Air

Οι προορισμοί της Blue Air για τη Θερινή Περίοδο 2015, για τη Χειμερινή Περίοδο 2015/ 2016 και για τη Θερινή Περίοδο 2016, είναι:

Από το Βουκουρέστι προς: Βαρκελώνη, Μπέρμιγχαμ, Μπολόνια, Βρυξέλλες, Καστεγιόν, Κατάνια, Κολωνία, Δουβλίνο, Φλωρεντία, Γλασκώβη, Αμβούργο, Ιάσιο, Λάρνακα, Λίβερπουλ, Λονδίνο, Λυών, Μαδρίτη, Μάλαγα, Μιλάνο (Μπέργκαμο), Μιλάνο (Linate), Νάπολη, Νίκαια, Παρίσι, Ρώμη, Στοκχόλμη, Στουτγάρδη, Τορίνο (Caselle), Βαλένθια.

Από το Μπακάου προς: Μπολόνια, Βρυξέλλες, Κατάνια, Δουβλίνο, Λίβερπουλ, Λονδίνο, Μαδρίτη, Μιλάνο (Μπέργκαμο), Παρίσι, Ρώμη, Στουτγάρδη, Τορίνο (Caselle)

Προς Cluj – Napoca από: Δουβλίνο, Λίβερπουλ

Προς Κωνστάντζα από: Αθήνα, Μιλάνο (Μπέργκαμο), Λάρνακα

Προς Ιάσιο από: Βαρκελώνη, Βρυξέλλες, Κολωνία, Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη

Προς Λάρνακα από: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κωνστάντζα

Προς Σιμπίου από: Κολωνία, Στουτγάρδη

Προς Τορίνο (Caselle) από: Αθήνα, Μπάρι, Κατάνια, Ίμπιθα, Λαμέτσια Τέρμε, Λονδίνο, Μαδρίτη, Μινόρκα, Πάλμα ντε Μαγιόρκα

Ο στόλος της Blue Air fleet αυτή τη στιγμή μετρά από 15 αεροσκάφη, ενώ από τα τέλη Μαρτίου, θα έχει φθάσει συνολικά τα 20 αεροσκάφη τύπου Boeing 737.

Η εικόνα της εταιρίας σήμερα

Τα Τμήματα Εξυπηρέτησης Πελατών & Πτητικού Έργου ήταν εκείνα που κυρίως ενίσχυσαν σε ποσοστό άνω του 50% σε σύγκριση με το 2014 το ανθρώπινο δυναμικό της Blue Air, στην οποία σήμερα απασχολούνται 750 εργαζόμενοι.

Το 2015, η Blue Air επένδυσε σε εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επαγγελματικού επιπέδου για το προσωπικό “πρώτης γραμμής”, καθώς και για τα πληρώματα καμπίνας, με στόχο τη διασφάλιση μιας ευχάριστης εμπειρίας για τους επιβάτες μας.

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας θα ανέλθει το 2015 σε 200 εκ. ευρώ, ενώ ο αριθμός των επιβατών θα υπερβεί τα 2 εκατομμύρια.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria