Εύκολα στους 4 του κυπέλλου ο Μακεδονικός Φούφα - OlaDeka

Εύκολα στους 4 του κυπέλλου ο Μακεδονικός Φούφα

IMG_5630

Επιστροφή στις νίκες για τον Μακεδονικό Φούφα ο οποίος για τα προημιτελικά του κυπέλλου κέρδισε την Ακαδημία Βοΐου με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά.
Εκεί σε διπλούς αγώνες θα αντιμετωπίσει το Βελβεντό με πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας.

IMG_5633
Ο Μακεδονικός παίζοντας με αρκετές αλλαγές, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες αφού ο Αποστολίδης βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα.
Τα γκολ για το Μακεδονικό πέτυχαν οι Τζουβάρας στο 33ο μετά από εκτέλεση φάουλ του Χ΄΄ Ρούμπη και άστοχη έξοδο του Αποστολίδη και ο Σολάκης με κοντινό σουτ στο 62ο μετά από σέντρα του Πολυχρονίδη και αφού τη κεφαλιά στην πρώτη φάση την απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
Οι γηπεδούχοι έχασαν όπως αναφέραμε πολλές ευκαιρίες με τον Αποστολίδη να αναδεικνύεται σε μορφή του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα στο 4ο σε κοντινή κεφαλιά του Χάιτα, στο 26ο σε εξ΄επαφής πλασέ του Σολάκη, στο 35ο και 65ο σε σουτ του Χάιτα και στο 55ο σε κεφαλιά του Τζουβάρα.

IMG_5631
Επίσης στο 8ο και 9ο κεφαλιές του Σολάκη έδιωξαν στη γραμμή ο Αλεξίου και Μαυρίδης αντίστοιχα ενώ τα σουτ του Φωτιάδη στο 35ο , Χ΄΄ Ρούμπη στο 52ο (τετ-α-τετ), Δούφα στο 60ο και κεφαλιά του Χάϊτα στο 90ο πέρασαν άουτ.
Διαιτητής: Σουλίδης (Δραγώγιας- Φρατζοπούλου). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Φωτιάδη, Μαυρίδη, Τουλιόπουλο Κ., Στεργιόπουλο και Τσιαρτσιώτη.

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Τσαγκαλίδης, Πολυχρονίδης, Τζουβάρας, Καραμπατζάκης, Μίμης (88ο Βερύκοκος), Δούφας, Χ΄΄ Ρούμπης, Χάιτας, Φωτιάδης (77ο Λεσάϊ), Σολάκης (65ο Τοπάλης).
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου η Ένωση: Απστολίδης (79ο λτ. Τουλιόπουλος Ε.), Μαυρίδης (60ο Γεωργάκας), Χάλος, Μπορόζης, Λαδάς, Τουλιόπουλος, Στεργιόπουλος, Paturri, Αλεξίου, Ελευθεριάδης, Καραγιάννης (34ο λ.τ. Τσιαρτσιώτης).

Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria