Ανανέωση για το Google Play Store - OlaDeka

Ανανέωση για το Google Play Store

google-play-icon

Ανανεωμένο έχει ξεκινήσει να εμφανίζεται το Google Play Store σε κάποιες συσκευές Android και σταδιακά επεκτείνεται η διάθεση της νέας μορφής του. 

Σύμφωνα με το Phone Arena, στη νέα μορφή του Google Play Store υπάρχει μια καρτέλα για τις εφαρμογές και τα παιχνίδια, ενώ μία άλλη καρτέλα παρουσιάζει όσα έχουν να κάνουν με την Ψυχαγωγία, όπως είναι η μουσική, οι ταινίες και τα βιβλία. Το ανανεωμένο Google Play Store θα είναι διαθέσιμο σταδιακά σε όλες τις Android συσκευές.

Με την έλευση του Android 6.0 Marshmallow και την default υποστήριξη της λειτουργίας αισθητήρων δακτυλικών αποτυπωμάτων με την οποία είναι προικισμένο το νέο λειτουργικό σύστημα, το ανανεωμένο Google Play Store θα μπορεί να δεχτεί την ταυτοποίηση του χρήστη με την ανάγνωση δακτυλικού αποτυπώματος για την ολοκλήρωση μίας αγοράς στις προθήκες του.

google-play-store-logo

Για να ενεργοποιήσει τη δυνατότητα αυτή ένας κάτοχος συσκευής με λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow αρκεί να ανοίξει το Google Play Store, να οδηγηθεί στις ρυθμίσεις, να βρει την εγγραφή User Controls και από εκεί να επιλέξει να ενεργοποιήσει τη λειτουργία του fingerprint authentication.

Η νέα μορφή του Google Play Store αποσκοπεί στο να κάνει πιο εύκολη και σίγουρα πιο ασφαλή την εκτέλεση συναλλαγών κάθε είδους μέσα στο κατάστημα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria