ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΣΕ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΛΟΥΦΑΡΕΤΕ! ΕΝΤΕΛΛΟΜΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ! - OlaDeka

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΣΕ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΛΟΥΦΑΡΕΤΕ! ΕΝΤΕΛΛΟΜΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ!

ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΡΩΤΟΥΝ: «ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Π.Ε.;»

kastoria

Μεγάλη αναστάτωση έφερε σε ορισμένους κατ΄εξακολούθηση κοπανατζήδες υπαλλήλους της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς,  επιστολή σε αυστηρότατο τόνο του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ.Θόδωρου Καρυπίδη. Με λίγα λόγια ο περιφερειάρχης τους θυμίζει ότι βρίσκονται εκεί για να εργάζονται και όχι να ασχολούνται με προσωπικές τους υποθέσεις ή ψυχαγωγία εν ώρα εργασίας. Τη στιγμή που ο υπόλοιπος κόσμος αγωνιά για την ίδια την επιβίωση του, οι συγκεκριμένοι κύριοι και κυρίες, εκμεταλλεύονται την ασφάλεια του μισθού και της μονιμότητας του δημοσίου και φέρονται παράνομα, καταχρηστικά και προκλητικά.

Μάλιστα κάποιοι από αυτούς αναρωτήθηκαν γιατί ο Καρυπίδης ασχολήθηκε ειδικά με αυτούς. «Τι διαφορετικό έχουμε εμείς από τους υπαλλήλους άλλων περιφερειακών ενοτήτων?» ήταν η εξυπνάδα που κυκλοφορούσε στους διαδρόμους της Π.Ε. Καστοριάς σήμερα και μάλιστα σε πνευματώδη και ειρωνικό τόνο.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ: ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΜΕΖΕΔΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ!

Και αν θέλετε να μας διαψεύσετε, κάντε μια προσπάθεια να μην σαν βλέπουν οι πολίτες στις λαικές κάθε Τετάρτη καθώς και καθημερινά σε καφενεία και ταβερνεία των πόλεων και των χωριών όταν ενώ η εργασία σας έχει ολοκληρωθεί εσείς βρίσκεστε για…φιλοσοφικούς λόγους σε κατάσταση νιρβάνα και αναψυχής στις καρέκλες τους. Σας λύθηκε η απορία;

a

 

2

 

Elliniko-Dimosio

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria