Εξαλλος ο Ζουράρις με τα σχολικά βιβλία: Βλακόμετρο και κατιναριό τα γράφει - OlaDeka

Εξαλλος ο Ζουράρις με τα σχολικά βιβλία: Βλακόμετρο και κατιναριό τα γράφει

ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Με ένα βιβλίο στο χέρι ανέβηκε ο Κώστας Ζουράρις στο βήμα της βουλής, από όπου εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

«Δεν γίνεται να διδάσκεται η προστακτική με το παράδειγμα των οδηγιών χρήσεως μίας καφετιέρας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ σημείωσε ότι έχουν αφαιρεθεί από τα σχολικά βιβλία τα δημοτικά τραγούδια και πως στη θέση τους μπήκαν συνταγές μαγειρικής.

Κάποια στιγμή, στην ομιλία του, ο κ. Ζουράρις διάβασε απόσπασμα από το σχολικό βιβλίο της Γλώσσας που διδάσκεται στην ΣΤ’ Δημοτικού, όπου όπως είπε αναφέρεται ότι «Θα συζητήσουμε για τους Ελεύθερους Πολιορκημένους κι έτσι».

Σε εκείνο το σημείο εξαπέλυσε επίθεση κατά του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, κάνοντας λόγο για «βλακόμετρο» και «κατιναριό» που γράφει αυτά τα βιβλία και θα έπρεπε να ξέρει ότι «χάριν στους Ελεύθερους πολιορκημένους μπορεί να γράφει αυτά που γράφει».

Κλείνοντας μάλιστα την απίστευτη ομιλία του, ο κ. Ζουράρις αναφώνησε «Αι σιχτίρ πια!», και χαρακτήρισε τα σχολικά βιβλία ως την τρίτη μικρασιατική καταστροφή.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria