To Android Wear συμβατό και με το iOS - OlaDeka

To Android Wear συμβατό και με το iOS

AndroidWearforiOS

H Google παρουσιάζει μία εφαρμογή για το iOS, έτσι ώστε να μπορούν οι συσκευές της Apple να λειτουργούν με ένα Android Wear smartwatch. 

H εφαρμογή της Google επιτρέπει σε οποιοδήποτε smartwatch με λειτουργικό σύστημα Android Wear να συνεργάζεται με ένα iPhone με λειτουργικό σύστημα iOS 8.2. Αυτό σημαίνει ότι το smartwatch με το λειτουργικό σύστημα της Google μπορεί να συνεργάζεται με ένα iPhone 5 και ανώτερο.

Μέχρι στιγμής η δυνατότητα αυτή υπάρχει μόνο για το LG Watch Urbane, αλλά σύμφωνα με την Google θα υποστηρίζονται και άλλες συσκευές στο μέλλον. Με την εφαρμογή αυτή μπορεί κανείς να δει στο smartwatch του ειδοποιήσεις, στοιχεία fitness και ενημερώσεις από το Google Now, αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσει κανείς εφαρμογές τρίτων από το Google Play Store.

Αναλυτικότερα, θα μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί τα Gmail, Google Calendar, Google Now, Google Fit και άλλες εφαρμογές από το iPhone του. Μπορεί στην αρχή να είναι διαθέσιμο μόνο για το smartwatch της LG, αλλά αργότερα θα υποστηρίζονται και άλλες έξυπνες συσκευές ρολογιών όπως είναι τα τελευταία μοντέλα της Huawei, της Asus και της Motorola. Το σημαντικό νέο είναι ότι πλέον δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να αγοράσει το Apple Watch εάν θέλει να συνδυάσει ένα smartwatch με το iPhone του.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria