To 2019 θα εμφανιστεί το Apple Car - OlaDeka

To 2019 θα εμφανιστεί το Apple Car

Apple-Car-concept4

To αυτοκίνητο της Apple φαίνεται πως βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο εξέλιξης, καθώς αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του το 2019. 

Οι πληροφορίες για την κυκλοφορία του Apple Car στην αγορά προέρχονται από την αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, η οποία γράφει ότι η ομάδα του Project Titan, όπως ονομάζονται εκείνοι που ασχολούνται με το Apple Car, θα αυξηθεί από τα 600 άτομα που είναι τώρα στα 1800 άτομα το προσεχές διάστημα.

To όχημα της Apple θα είναι ηλεκτρικό, ενώ δεν αποκλείεται να έχει και δυνατότητα αυτόνομης κίνησης. Αρχικά, το πρώτο Apple Car που θα μπει στην παραγωγή δεν θα είναι πλήρως αυτόνομο, αλλά η τεχνολογία αυτή βρίσκεται στο στόχαστρο της Apple, η οποία εμφανίζεται πρόθυμη να ανταγωνιστεί την Google στον τομέα αυτό. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να προμηθεύσει με την κατάλληλη τεχνολογία και άλλους κατασκευαστές οχημάτων.

Εκτός από την αύξηση του προσωπικού που ασχολείται με το Project Titan, η Apple έχει ξεκινήσει επαφές με δημοτικούς παράγοντες και φορείς στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, για τις ενδεχόμενες ρυθμίσεις και αδειοδοτήσεις κυκλοφορίας των Apple Cars στους δρόμους των αμερικανικών πόλεων.

Είναι προφανές ότι το Apple Car θα γίνει το αγαπημένο θέμα των όσων ασχολούνται με φήμες και διαρροές, μέχρι το 2019.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria