To αυτοκίνητο στο χέρι με το Viper SmartStart 4.0 - OlaDeka

To αυτοκίνητο στο χέρι με το Viper SmartStart 4.0

Viper-SmartStart4.0-02

To Viper SmartStart 4.0 είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή για το smartwatch, που φέρνει στον καρπό του χεριού σας τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου σας.

Το Viper SmartStart 4.0 λειτουργεί τόσο με το Apple Watch όσο και με τις συσκευές που έχουν λειτουργικό σύστημα Android Wear. To πλεονέκτημα της εν λόγω εφαρμογής είναι ότι δεν λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με ένα όχημα, αλλά με όλες τις μάρκες, όπως δηλώνει η εταιρεία. Απαιτείται μία ειδική συσκευή που θα συνδέει το όχημα με το δίκτυο της Verizon στις ΗΠΑ.

Viper-Smart-Start-4.0

Με τη βοήθεια του website του Viper και την μετέπειτα εγκατάσταση του απαραίτητου hardware στο αυτοκίνητο, οι χρήστες κάνουν download την ανάλογη εφαρμογή στο Android ή το iOS smartphone τους. Μέσω της εφαρμογής και της αντίστοιχης λειτουργίας στο smartwatch μπορούν οι χρήστες να εντοπίζουν τη θέση του οχήματός τους, να το κλειδώνουν και να το ξεκλειδώνουν, ενώ θα μπορούν σε ορισμένα μοντέλα να εκκινούν και το όχημά τους από απόσταση.

viper-smartstart-4

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήστες μπορούν με ένα tap στην οθόνη του smartwatch να στείλουν έναν ήχο πανικού στο αυτοκίνητο, ή να κλείσουν έναν συναγερμό. Λειτουργίες όπως εκείνες του κλιματισμού, μπορούν, επίσης, να ξεκινήσουν ή να παύσουν από απόσταση με τη χρήση του Viper SmartStart 4.0. Ταυτόχρονα, μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε διαγνωστικός έλεγχος στο όχημα μέσω της εφαρμογής.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria