H Google ετοιμάζει το Chromecast Audio - OlaDeka

H Google ετοιμάζει το Chromecast Audio

Chromecast

Η Google ετοιμάζει τη δεύτερη γενιά του Chromecast dongle, το οποίο εκτιμάται ότι θα δίνει τη δυνατότητα streaming ηχητικών σημάτων. 

Το Chromecast Audio, στο dongle της δεύτερης γενιάς της Google, θα βασίζεται σε βελτιωμένη λειτουργία Wi-Fi και πιο γρήγορη σύνδεση με άλλες συσκευές, μέσω της λειτουργίας Fast Play. Σύμφωνα με το 9to5 Google, θα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με συστήματα ήχου μέσω καλωδίου auxilliary, δυνατότητα αναμετάδοσης ήχου υψηλής απόδοσης και την δυνατότητα αποστολής του ήχου σε περισσότερα από ένα δωμάτια.

Δεν είναι ακόμα σαφές το τι θα μπορεί να συμπεριλάβει η νέα έκδοση του dongle της Google, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου, στο event που έχει ετοιμάσει η Google και στο οποίο αναμένεται να παρουσιάσει και άλλες συσκευές εκτός από το Chromecast. Σε εκείνο το event περιμένουμε να δούμε και τα δύο νέα Nexus της Google, το ένα εκ των οποίων κατασκευάζει η LG και το άλλο η Huawei.

Σε κάθε περίπτωση, η εξωτερική εμφάνιση του νέου Google Chromecast δεν θα είναι πολύ διαφοροποιημένη σε σχέση με τον προκάτοχό του, εκτός ίσως από το γεγονός των διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών που θα προσφέρει.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria