H Apple παρουσιάζει το iPad Pro των 12,9 ιντσών - OlaDeka

H Apple παρουσιάζει το iPad Pro των 12,9 ιντσών

iPadPro_Lifestyle-SplitScreen01

To iPad Pro με την οθόνη 12,9 ιντσών είναι πλέον γεγονός και φιλοδοξεί όχι μόνο να μπει στην εργασιακή πραγματικότητα, αλλά να ανταγωνιστεί τους μικρούς φορητούς. 

To iPad Pro έχει οθόνη Retina, σε διαγώνιο 12,9 ιντσών, η οποία προσφέρει ανάλυση 5,6 εκατομμυρίων pixels, ενώ φιλοξενεί το A9X chip, το οποίο είναι αρκετά ισχυρό και λειτουργεί στα 64 bit. To σημαντικό είναι ότι το νέο iPad Pro αναμένεται να είναι ο λόγος που θα δημιουργηθούν περισσότερες εφαρμογές για την παραγωγικότητα. Μαζί με το iPad Pro, μπορεί κανείς να αγοράσει και το νέο Apple Pencil, το οποίο είναι ένα νέας γενιάς stylus που μπορεί να εκτελέσει μια σειρά εντολών στην οθόνη του.

iPad-Stack_Jupiter01

Το iPad Pro μπορεί επίσης, να συνδυαστεί με το Smart Keyboard, το οποίο δίνει την άνεση ενός πλήρους πληκτρολογίου στo tablet, μαζί με την μαγνητική ένωση και στήριξή του. Το iPad Pro έχει μπαταρία που του προσφέρει αυτονομία 10 ωρών, ενώ το λειτουργικό του σύστημα είναι το iOS 9. Οι τιμές του θα ξεκινούν από τα 799 δολάρια στις ΗΠΑ για το μοντέλο με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο των 32 GB, έως τα 1079 δολάρια για το μοντέλο με τον αποθηκευτικό χώρο των 128 GB και τη συνδεσιμότητα Wi-Fi και LTE. Το Apple Pencil θα πωλείται ξεχωριστά σε τιμή 99 δολαρίων στις ΗΠΑ, ενώ το Smart Keyboard θα κοστίζει 169 δολάρια.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria