Υποψηφιότητα-έκπληξη για την αρχηγία στη ΝΔ - OlaDeka

Υποψηφιότητα-έκπληξη για την αρχηγία στη ΝΔ

Ποιος είναι ο Μάρκος Πανέττας

markospanettas-neadimokratia-708Ενας ακόμη υποψήφιος προστίθεται στην κούρσα διαδοχής της Νέας Δημοκρατίας, μετά τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Απόστολο Τζιτζικώστα. Ο Μάρκος Πανέττας θέτει επίσημα την υποψηφιότητά του.

Ο 43χρονος είναι μέλος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στην Κηφισιά και πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της περιοχής.

«Χρειάζεται η νέα ηγεσία να μην έχει τα χαρακτηριστικά ενός επαγγελματία πολιτικού, που είναι κλεισμένος μέσα στον γυάλινο πύργο του κόμματος και της οικογενειοκρατίας», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του, στην οποία γνωστοποιεί την υποψηφιότητά του.

«Με τη διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, δίνεται στην Νέα Δημοκρατία μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξει και να έρθει κοντά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία», τονίζει, αρχικά, στη δήλωσή του.

Και συνεχίζει λέγοντας: «Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζεται η νέα ηγεσία να μην έχει τα χαρακτηριστικά ενός επαγγελματία πολιτικού, που είναι κλεισμένος μέσα στον γυάλινο πύργο του κόμματος και της οικογενειοκρατίας. Για αυτό τον λόγο αποφάσισα να διεκδικήσω το δικαίωμα να είμαι υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας».

«Θεωρώ ότι το κόμμα χρειάζεται τη δυναμική ανθρώπων της αγοράς, αυτοδημιούργητων, με εμπειρία και άποψη για την πραγματική οικονομία και λύσεις για την ανάκαμψη της αγοράς. Που θα αγγίζουν τα προβλήματα των πολιτών και θα τους δίνουν ουσιαστική ελπίδα, για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους», καταλήγει.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria