Βίντεο: Το πράσινο δώρο στον Τσίπρα και η αντίδρασή του για τον Ολυμπιακό - OlaDeka

Βίντεο: Το πράσινο δώρο στον Τσίπρα και η αντίδρασή του για τον Ολυμπιακό

Με δώρο μια φανέλα του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας, αφού επισκέφτηκε το κλαμπ των πράσινων «Panatha USA» και του χάρισαν ένα αναμνηστικό.

 

Ένα συμβολικό πράσινο δώρο στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τα «παναθηναϊκά» του συναισθήματα, επεφύλαξε αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Παναθηναϊκού Νέας Υόρκης, Panatha USA, καθώς του προσέφερε μια φανέλα κι ένα λάβαρο με τα διακριτικά του συνδέσμου.

Όλα αυτά, αμέσως μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας, γνωστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού – έστω κι αν εξαιτίας του θεσμικού του ρόλου δεν εκδηλώνεται ιδιαιτέρως – έδειξε να εκπλήσσεται ευχάριστα και φωτογραφήθηκε με τα μέλη της Panatha USA, Βλάση Αναστασίου και Νίκο Μπάρδη.

Στην φανέλα, η Panatha USA είχε αναγράψει κι ένα μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό, στον οποίο ευχόταν “καλή επιτυχία”.

Μάλιστα, ο – “ερυθρόλευκων αποχρώσεων” – ρεπόρτερ του ΑΝΤ1, Θανάσης Τσίτσας, αστειεύτηκε με τον κ. Τσίπρα, λέγοντας πως “είναι δύσκολη μέρα για τους Παναθηναϊκούς”, λόγω προφανώς του θριάμβου του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ.  Τότε, ο κ. Τσίπρας αντέδρασε, λέγοντας χαρακτηριστικά “εντάξει, ελληνική ομάδα είναι”.

Δείτε το βίντεο από την στιγμή της παράδοσης των «πράσινων» δώρων στον κ. Τσίπρα

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria