Τα νέα iPhone 6s, iPad mini 4 και iPad Pro έρχονται στην Cosmote - OlaDeka

Τα νέα iPhone 6s, iPad mini 4 και iPad Pro έρχονται στην Cosmote

iphone-6s-01

Μετά την επίσημη παρουσίαση των νέων iPhone 6s και iPhone 6s Plus από την Apple η Cosmote ανακοίνωσε ότι σύντομα οι νέες συσκευές θα είναι διαθέσιμες από το δίκτυό της και την αλυσίδα καταστημάτων Γερμανός.

Οι νέες συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus με οθόνες Retina 4,7 και 5,5 ιντσών αντίστοιχα, βελτιώνονται σημαντικά από τους προκατόχους τους με πιο ανθεκτικά κατασκευασμένο αλουμίνιο, ταχύτερο Α9 επεξεργαστή, δυνατότητες 4Κ video, αλλά και νέα τεχνολογία 3D Touch αυξάνοντας τις δυνατότητες λειτουργίας των τηλεφώνων, ενώ θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα: χρυσό, γραφίτης, ασημί και ροζ χρυσό.

Τα νέα iPhone, αναμένεται να ενδυναμώσουν την διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά των smartphones στην Ελλάδα, αφού το α’ εξάμηνο του 2015 πάνω από το 60% των συσκευών που διέθεσε η Cosmote ήταν αυτής της κατηγορίας, ενώ περισσότερες από 1.000.000 πουλήθηκαν στην ελληνική αγορά, μία αύξηση της τάξεως του 40% σε σύγκριση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2014.

iPadPro_Lifestyle-SplitScreen-PRINT

Παράλληλα, στο eventτης Apple παρουσιάστηκαν και τα 2 νέα iPad, το iPad Pro και iPad mini 4. Το iPad Pro, διαθέτει νέα μεγαλύτερη οθόνη 12,9 ιντσών, με έξυπνο αποσπώμενο πληκτρολόγιο και Apple Pencil με απεριόριστες δυνατότητες, ενώ το iPad mini 4 θα είναι το πιο ελαφρύ iPad που κατασκευάστηκε ποτέ. Τα νέα iPhone και iPad θα προστεθούν και αυτά στην 4G γκάμα συσκευών που διαθέτει η Cosmote στην ελληνική αγορά.

Το δίκτυο καταστημάτων OTE – Cosmote – Γερμανός δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν φθηνότερα τα νέα iPhone και iPad, ανταλλάζοντας την παλιά τους συσκευή μέσω της Υπηρεσίας ανταλλαγής κινητού. Την ίδια στιγμή, θα συνδυάζονται και με μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του κοινού.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria