Συνεργασία μεταξύ Apple και Cisco με σημαντικές προοπτικές - OlaDeka

Συνεργασία μεταξύ Apple και Cisco με σημαντικές προοπτικές

apple cisco

Με γνώμονα την ασφάλεια για τις εφαρμογές iOS και την περαιτέρω χρήση των iPhones για εταιρικούς σκοπούς, η Apple ήρθε σε συνεργασία με την Cisco.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής της Apple με την Cisco οι επιχειρήσεις θα μπορούν να δίνουν προτεραιότητα στις πιο σημαντικές iOS apps και να δρομολογούν τις φωνητικές κλήσεις τους μέσω των δικτύων τους, μέσα από την υποδομή και τις λύσεις που θα αναπτύξουν από κοινού οι δύο εταιρείες. Δεν έχει δοθεί ακόμα ένα χρονοδιάγραμμα για την εν λόγω συμφωνία, αλλά αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερα στοιχεία στο μέλλον.

Η Cisco και η Apple δηλώνουν ότι τόσο τα κινητά τηλέφωνα όσο και οι εφαρμογές αναπληρώνουν σε πολλές περιπτώσεις και σε μεγάλο βαθμό την υποδομή πληροφορικής μίας εταιρείας και εκεί θέλουν να παρέμβουν με τις δικές τους λύσεις. Ο σκοπός τους είναι να συνδυάσουν τις παραδοσιακές τεχνολογίες με τον mobile κόσμο, με τρόπους που θα διευκολύνουν την εργασιακή πραγματικότητα.

H κύρια μέριμνα της Cisco είναι να δημιουργήσει συνεργατικά εργαλεία για τις επιχειρήσεις, ενώ η Apple θέλει να εμπλουτίσει την ασφάλεια που προσφέρουν οι εφαρμογές και οι συσκευές της, βάζοντας σε μεγαλύτερο βαθμό το iPhone στην καθημερινότητα των υπαλλήλων μίας επιχείρησης.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria