Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος – Ολο το παρασκήνιο - OlaDeka

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος – Ολο το παρασκήνιο

ΜΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ

liakounakos-708_0_0Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος στο σπίτι του στη Φιλοθέη λίγο μετά τις 22:00 τη Δευτέρα για εμπλοκή του σε υπόθεση μίζας σε εξοπλιστικά προγράμματα.

Η σύλληψη έγινε μετά από ένταλμα της ανακρίτριας Βασιλικής Μπράτη και τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα για το αδίκημα της ενεργητικής δωροδοκίας για τη σύμβαση που συνήψε η χώρα μας για το εξοπλιστικό σύστημα Embraer (ιπτάμενα ραντάρ).

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές προέκυψαν στοιχεία για μίζα που δόθηκε μέσω offshore σε στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών.

Το ένταλμα εξεδόθη το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο Θωμάς Λιακουνάκος ήταν εκπρόσωπος της εταιρείας AXON, η οποία μεσολάβησε μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και της εταιρείας Ericsson για την επίμαχη σύμβαση.

Καμμένος: Ο πρώτος συνελήφθη…

Με ένα μάλλον «διθυραμβικό» τιτίβισμα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, σχολίασε την σύλληψη του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου.

«Επειδή ρωτούσε η κόρη του συνηγόρου κατηγορουμένου για τα εξοπλιστικά προχθές στη Βουλή ενημερώστε την οτι ο πρώτος μόλις συνελήφθη» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Π. Καμμένος.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria