Π. Κουκουλόπουλος: «Όταν άλλοι έφτιαχναν καριέρα με ψέματα, εμείς δουλεύαμε για τον τόπο» - OlaDeka

Π. Κουκουλόπουλος: «Όταν άλλοι έφτιαχναν καριέρα με ψέματα, εμείς δουλεύαμε για τον τόπο»

koukoulopoulos_paris«Όταν κάποιοι έφτιαχναν καριέρα με το ψευτοδίλημμα μνημόνιο- αντιμνημόνιο, παραπλανώντας και διχάζοντας τους πολίτες με τα ψέματα τους, κάποιοι άλλοι δουλεύαμε συστηματικά για να διαμορφώσουμε και να εξασφαλίσουμε ένα σχέδιο που βγάζει με ασφάλεια τον τόπο μας απ΄ την κρίση.
Αυτό το σχέδιο που περιλαμβάνει τις επενδύσεις των 5 δις στην ενέργεια και τις μετεγκαταστάσεις, του αρδευτικού της Βόρειας Ζώνης Πολυφύτου και πολλά άλλα μικρότερα, αλλά σημαντικά έργα, είναι που πρέπει να περιφρουρήσουμε σ΄ αυτές τις εκλογές γιατί όπως απέδειξε η εμπειρία των επτά μηνών των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ όλα μπορούν να χαθούν.
Κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί όσο το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό και εφόσον η περιοχή μας διαθέτει μια δυνατή φωνή στη Βουλή για να μάχεται για όσα χρειάζονται οι πολίτες».
Μ΄ αυτό τον τρόπο συνόψισε το διακύβευμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου για τον τόπο μας ο Πάρις Κουκουλόπουλος , υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ), μιλώντας στο ράδιο- ΛΟΓΟΣ και το δημοσιογράφο κ. Λύσανδρο Ρήγα.
Ο κ. Κουκουλόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη της υπεράσπισης των τοπικών συμφερόντων, τονίζοντας πως «τίποτα δεν είναι αυτονόητο και τίποτα δε χάνεται αν πρώτα δεν αγωνιστείς γι΄ αυτό.
Έτσι πετύχαμε να διασφαλίσουμε όσα ανέφερα για την ενέργεια και τις μετεγκαταστάσεις, να κρατήσουμε όρθια και να ενισχύσουμε Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ, να βγάλουμε απ΄ τα αζήτητα έργα όπως το αρδευτικό της Βόρειας Ζώνης Πολυφύτου που ΄χε ξεχαστεί εντελώς.
Αυτά όλα μας δείχνουν και το δρόμο που έχουμε μπροστά μας. Ενίσχυση του ρόλου μας ως ενεργειακό κέντρο της χώρας με τις επενδύσεις των 5 δις και ταυτόχρονα,
– δυνάμωμα και ενίσχυση ακόμα περισσότερο του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ που μπορούν να ανοιχτούν και άλλο στην έρευνα, αλλά και στη δημιουργία ξενόγλωσσων τμημάτων, και
– ανάπτυξη του τρίτου πυλώνα ανάπτυξης μας που είναι ο αγροδιατροφικός τομέας, στον οποίο σήμερα δραστηριοποιούνται άνθρωποι με γνώσεις, μεράκι και ζήλο, δίπλα στους οποίους σταθήκαμε και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε με συγκεκριμένα έργα».
Ο υποψήφιος βουλευτής έκλεισε την τοποθέτηση του ξεκαθαρίζοντας ότι, «όπως δεσμεύτηκε εδώ από την Κοζάνη η Πρόεδρος μας κ. Γεννηματά ότι θα επαναδιαπραγματευτούμε σκληρά για να αλλάξουμε το μνημόνιο Τσίπρα στην ενέργεια που είναι απαράδεκτο, έτσι θα συμβεί και με το θέμα των αγροτών καθώς εμείς έχουμε συγκεκριμένη πρόταση για τα ισοδύναμα μέτρα που απαιτούνται προκειμένου να μην πέσουν άδικα βάρη πάνω τους. Αυτά τα βάρη που τους φόρτωσε με το τρίτο μνημόνιο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, η οποία, δυστυχώς, αντί να διαπραγματευτεί, όπως έλεγε, πήγε εντελώς ανέτοιμη και πήρε ό,τι της σέρβιραν».



Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria