Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του BlackBerry Priv - OlaDeka

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του BlackBerry Priv

blackberry-priv-official

To πρώτο Android smartphone της BlackBerry, το μοντέλο Priv, αποκαλύπτεται σταδιακά με τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του να δίνονται στη δημοσιότητα. 

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η BlackBerry με το Priv δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις αναφορικά με τον αναμενόμενο σχεδιασμό του. Έτσι, έχουμε ένα slider, που κάτω από την οθόνη του κρύβει ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY. To προφίλ του BlackBerry Priv είναι λεπτό, ενώ κάτω από το πληκτρολόγιο υπάρχει ένα ηχείο. Στη βάση φαίνεται και ένα βύσμα για ακουστικά, μαζί με το micro USB.

priv_profilea_open

Αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, δεν υπάρχουν εκπλήξεις καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα smartphone με οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, με ανάλυση 1440×2560 pixels, εξαπύρηνο επεξεργαστή, χρονισμένο στα 1.8 GHz, με γραφικά Adreno 418 GPU, μνήμη RAM 3 GB και κάμερα 18 Megapixel στο πίσω μέρος.

To ενδεχόμενο λανσάρισμα του BlackBerry Priv αναμένεται να γίνει στο τέταρτο τρίμηνο του έτους, ενώ όλα δείχνουν ότι η BlackBerry ποντάρει πολλά στην εμπορική κυκλοφορία ενός Android smartphone, για την αύξηση των πωλήσεων. Δεν είναι σαφές το ποια θα είναι η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η BlackBerry με το Priv, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του το τοποθετούν στην premium κατηγορία.

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria