Νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με 'γεύση' από ΠΑΣΟΚ και Γιώργο Παπανδρέου - OlaDeka

Νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ‘γεύση’ από ΠΑΣΟΚ και Γιώργο Παπανδρέου

Ποιοι είναι οι “Πασοκογενείς” και πρώην συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου που παίρνουν θέσεις στη νέα κυβέρνηση Τσίπρα. Έξι συνολική πάλαι ποτέ “πράσινοι”, στο νέο σχήμα

Στο νέο σχήμα έχουμε στελέχη του στενού περιβάλλοντος του Αλέξη Τσίπρα, μέλη των ΑΝ.ΕΛ. που είναι και πάλι στη συγκυβέρνηση αλλά και πρώην πράσινους πολιτικούς της χώρας.

Οι βασικές εκπλήξεις ήταν δύο. Πρόκειται για τη Θεοδώρα Τζάκρη και τον Μάρκο Μπόλαρη.

Η κ. Τζάκρη εκλέχθηκε βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα, ενώ σημειώνεται πως ήταν πρώτη στο ψηφοδέλτιο. Το 2009 ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και είχε αναλάβει τη θέση της υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Πλέον, ορίζεται Υφυπουργός, αρμόδια για θέματα Βιομηχανίας.

Το 2004 εξελέγη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Πέλλας. Εκλέχθηκε Γραμματέας της Βουλής για δύο κοινοβουλευτικές περιόδους και διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, της Επιτροπής Περιφερειών και της Διακοματικής Επιτροπής για το ντόπινγκ.

Διετέλεσε επίσης αναπληρώτρια εισηγήτρια στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας για θέματα Παιδείας και Πολιτισμού και μέλος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ, καθώς και μέλος της Διατομεακής Επιτροπής για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ‘γεύση’ από ΠΑΣΟΚ και Γιώργο Παπανδρέου

 

Όταν η Θεοδώρα Τζάκρη ψήφιζε μνημόνιο με “το πιστόλι στον κρόταφο”:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria