Νέα διαρροή για τα Nexus 5X και 6P - OlaDeka

Νέα διαρροή για τα Nexus 5X και 6P

nexus 6p

Μια διαρροή των κουτιών συσκευασίας των νέων Nexus ήταν αρκετή για να μάθουμε ποιες θα είναι οι εμπορικές ονομασίες τους στην αγορά. 

Έτσι, το Nexus 5X και 6P θα είναι οι εμπορικές ονομασίες των δύο νέων μοντέλων της Google. To πρώτο το κατασκευάζει η LG, ενώ το δεύτερο είναι κατασκευασμένο από τη Huawei. To Huawei Nexus 6P θα είναι η πρώτη Nexus συσκευή που θα παρουσιάσει η εταιρεία και αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών, με ανάλυση 1440p.

Στο εσωτερικό του αναμένεται να υπάρχει επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 810, με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32, 64 και 128 GB. H μπαταρία είναι χωρητικότητας 3500 mAh. Η μνήμη RAM θα είναι 3 GB.

nexus boxes

To Nexus 5X που θα κατασκευάζει η LG θα είναι μια συσκευή με οθόνη 5.2 ιντσών, με ανάλυση Full HD, το οποίο αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Snapdragon 808. Και οι δύο συσκευές θα είναι εφοδιασμένες με την τελευταία έκδοση του Android 6.0 Marshmallow, ενώ θα υπάρχουν και αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων, στοιχείο που συνηγορεί στο ότι θα υποστηρίζουν πλήρως τη λειτουργία του Android Pay.

Τα νέα Nexus smartphones θα κάνουν την επίσημη πρώτη τους εμφάνιση στο ειδικό event που έχει ετοιμάσει η Google, στις 29 Σεπτεμβρίου. Μένει να δούμε ποια από τα παραπάνω στοιχεία θα επιβεβαιωθούν τελικά.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria