Μπαράζ παρουσιάσεων από την Microsoft - OlaDeka

Μπαράζ παρουσιάσεων από την Microsoft

october 6 win10

H Microsoft απέστειλε προσκλήσεις στους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου για μια παρουσίαση συσκευών με λειτουργικό Windows 10, στις 6 Οκτωβρίου. 

Η παρουσίαση θα γίνει στη Νέα Υόρκη και είναι ξεκάθαρο ότι θα δούμε πολλές συσκευές με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Δεν είναι γνωστό το ποιες θα είναι οι συσκευές που θα δούμε στο σχετικό event, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες που μιλούν για τα δύο νέα Premium Windows 10 Mobile smartphones, τα Lumia 950 και Lumia 950 XL, τα οποία συνοδεύονται με τις κωδικές ονομασίες Cityman και Talkman αντίστοιχα.

Μαζί με τις δύο πρώτες Windows 10 Mobile συσκευές, θεωρείται δεδομένο ότι θα γνωρίσουμε το Microsoft Surface Pro 4 tablet, καθώς και το Microsoft Band 2 wearable. Αναφορικά με την κυκλοφορία των συσκευών, το Surface Pro 4 και το Band 2 εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμα τον Νοέμβριο, ενώ τα Lumia smartphones αναμένεται να ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία μέσα στις γιορτές.

Αναμφίβολα, αυτό είναι ένα σημαντικό event για την Microsoft, το οποίο θα αναμεταδοθεί ζωντανά μέσω Διαδικτύου από την εταιρεία. Η διεύθυνση από την οποία θα μπορεί να το παρακολουθήσει κανείς θα γίνει γνωστή κοντά στο event. Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που θα προκύπτουν σταδιακά για τα όσα ετοιμάζει η Microsoft για τις αρχές Οκτωβρίου.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria