Κάλεσμα του “Σπάρτακου” για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Δ.Ε.Θ. - OlaDeka

Κάλεσμα του “Σπάρτακου” για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Δ.Ε.Θ.

spartakos1

Το δικό του κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Δ.Ε.Θ. απευθύνει το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ “Σπάρτακος”, για το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

“Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Για μία ακόμα φορά οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο στόχαστρο των μέτρων και των πολιτικών λιτότητας και εξαθλίωσης.

Για μία ακόμα φορά οι εργαζόμενοι γίνονται ο «εύκολος τρόπος» για να «διορθώσουν» (δήθεν) τα κακώς κείμενα, απομυζώντας το μόχθο τους και στερώντας τους βασικά κεκτημένα.

Και φέτος, το συλλαλητήριο των συνδικάτων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, γίνεται το «μέσο» που θα μεταφέρει την φωνή αντίδρασης και αντίστασης των εργαζόμενων, των συνταξιούχων, των ανέργων.

Μία φωνή συλλογική, δυνατή, διεκδικητική.

deth-ast-660

 

Στο συλλαλητήριο του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (άγαλμα Βενιζέλου, ώρα 18.00), συμμετέχουμε ΟΛΟΙ. Αντιστεκόμαστε ΟΛΟΙ.

Ο Σπάρτακος καλεί τους συναδέλφους εργαζόμενους της ΔΕΗ να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο του Σαββάτου, για να εκφράσουμε περισσότερο δυναμικά από ποτέ την αγανάκτηση και την αποδοκιμασία μας στα μέτρα λιτότητας, ανεργίας, φτώχειας και στις αντιλαϊκές πολιτικές”, το  κάλεσμα του Σπάρτακου.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria