Η Samsung ετοιμάζει δύο εκδόσεις του Galaxy S7 - OlaDeka

Η Samsung ετοιμάζει δύο εκδόσεις του Galaxy S7

galaxy-s6-edge-plus_gallery_left-perspective_gold_silver

To Samsung Galaxy S7 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δυο διαφορετικές εκδόσεις, η μία εκ των οποίων θα είναι με οθόνη 5,2 και η άλλη με οθόνη 5,8 ιντσών. 

Το Galaxy S7 θα είναι, φυσικά, η νέα Android ναυαρχίδα των smartphones της κορεάτικης εταιρείας, για την οποία έχει ήδη ξεκινήσει η σχετική φημολογία, παρόλο που απέχουμε πολύ από την ημερομηνία της παρουσίασής του. Οι φήμες συνεχίζουν και σημειώνουν ότι το Galaxy S7 θα έχει οθόνη ανάλυσης 4Κ, χαρακτηριστικό που εντυπωσιάζει στο Sony Xperia Z5 που έχει παρουσιαστεί πολύ πρόσφατα.

Ένα άλλο στοιχείο που πρέπει να αναμένουμε είναι το Galaxy S7 σε όλες τις εκδόσεις του να έχει μνήμη RAM στα 4 GB, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τοποθέτηση των πρώτων chips μνήμης RAM 6 GB που έχει δημιουργήσει η Samsung αρχικά στο επόμενο Samsung Galaxy Note 6 και όχι στο Galaxy S7.

Σύμφωνα με το Phone Arena, το πιο πιθανό είναι να δούμε το νέο Galaxy S7 στα τέλη του 2015, αν και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα. Το σίγουρο είναι ότι η Samsung θα προικίσει το Galaxy S7 με αρκετή τεχνολογία αιχμής προκειμένου να αποτελεί δέλεαρ για τους φίλους των smartphones υψηλών επιδόσεων. Οι δύο εκδόσεις με διαφορετικά μεγέθη οθόνης φαίνεται πως αποτελούν τον νέο κανόνα για όλους τους κατασκευαστές.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria