Η Cisco παρουσιάζει το Fast IT στις 10 Νοεμβρίου - OlaDeka

Η Cisco παρουσιάζει το Fast IT στις 10 Νοεμβρίου

CiscoPrime

Η Cisco θα παρουσιάσει επίσημα την Τρίτη 10 Νοεμβρίου το Cisco Fast IT, το νέο μοντέλο λειτουργίας IT για την εποχή του Internet of Everything.

Η Cisco και οι συνεργάτες της, θα παρουσιάσουν επίσημα στην ελληνική αγορά το Cisco Fast IT, το οποίο αποτελεί το σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας IT, που θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εκμεταλλευθούν τις δυνατότητες του IoE αλλά και να ανταποκριθούν πλήρως στις αυξημένες απαιτήσεις που δημιουργούνται.

Το IT οφείλει πλέον να λειτουργεί απλά, έξυπνα και με ασφάλεια, στηρίζοντας τις νέες απαιτήσεις. Να ενσωματώνει την εξέλιξη της τεχνολογίας, όπως το cloud, το mobility και η ασφάλεια, σε συνδυασμό με την ανάλυση δεδομένων και το IoT που αλλάζουν το «πρόσωπο» των επιχειρήσεων. Στη εκδήλωση θα παρουσιαστούν λύσεις και λειτουργίες που δίνουν πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις στην υιοθέτηση των νέων τάσεων στην τεχνολογία.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν επίσης οι βασικές λύσεις που στο σύνολό τους αποτελούν το Fast IT, όπως Application Centric Infrastructure (ACI), Unified Computing System (UCS) / Nexus και Intercloud καθώς επίσης Security και Services.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria