Εφαρμογή Stick With Android στο Play Store - OlaDeka

Εφαρμογή Stick With Android στο Play Store

google-search-engine

H απάντηση στην Move to iOS πρόταση της Apple στο Play Store δεν άργησε να φανεί με την παρουσίαση της εφαρμογής Stick With Android. 

H εφαρμογή Stick With Android θέλει να πείσει τους κατόχους Android tablets και smartphones στο να μείνουν στο ίδιο λειτουργικό σύστημα και να μην ακούσουν τις… Σειρήνες της Apple, η οποία ήθελε να τους πείσει με τη δική της εφαρμογή να επιλέξουν μία iOS συσκευή.

Με την εμφάνιση της εφαρμογής Move to iOS, πολλοί Android χρήστες θορυβήθηκαν από την κίνηση της Apple και έσπευσαν να δώσουν χαμηλή βαθμολογία στα σχόλια του Google Play Store.

Stick-with-Android-Move-to-iOS-Apple

Την εφαρμογή Stick With Android δεν την έχει δημιουργήσει η Google, αλλά δύο ανεξάρτητοι developers, οι Jonathan Schiffner και Matthias Miro, οι οποίοι φαίνεται πως ήθελαν περισσότερο να σπάσουν πλάκα με τον ανταγωνισμό μεταξύ των δύο εταιρειών, αφού το app δεν κάνει κάτι συγκεκριμένο, αφού απλώς ζητά να πατήσει κανείς στο ειδικό πλήκτρο και έπειτα να λάβει ένα μήνυμα επιβράβευσης που παραμένει στο Android.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η εφαρμογή κατάφερε να κερδίσει πολλά αστέρια στην κατάταξη των χρηστών στο Google Play Store, στοιχείο που δείχνει ότι οι κάτοχοι Android συσκευών δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να μετοικήσουν στη χώρα του iOS.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria