Εκλογές 2015. Τσίπρας για αποχή: Κανείς δεν μπορεί να σώσει μια χώρα χωρίς το λαό της - OlaDeka

Εκλογές 2015. Τσίπρας για αποχή: Κανείς δεν μπορεί να σώσει μια χώρα χωρίς το λαό της

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σχολίασε το πρωί της Πέμπτης το ενδεχόμενο της αποχής από τις εκλογές της Κυριακής με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ανέβασε στους λογαριασμούς του στο facebook και το twitter μια αφίσα στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος με φωτοστέφανο και στην οποία αναγράφεται: “Ούτε άγιοι είμαστε να μας χειροφιλούν, ούτε γίνονται θαύματα αν απέχεις”.

Η εικόνα του “άγιου” Αλέξη Τσίπρα είναι φυσικά από γκράφιτι σε κάποιο τοίχο, στο οποίο ο καλλιτέχνης τον φιλοτέχνισε με αυτό τον τρόπο. Ο πρώην πρωθυπουργός σχολίασε μαζί με την εικόνα τα εξής:

“Κανείς δεν μπορεί να σώσει μια χώρα χωρίς το λαό της. Η εκλογική αποχή ενισχύει τη διαπλοκή. Επιστρέφει πίσω όλα όσα κατακτήσαμε και δίνει φιλί ζωής στο παλιό και σάπιο κατεστημένο”

Κανείς δεν μπορεί να σώσει μια χώρα χωρίς το λαό της. Η εκλογική αποχή ενισχύει τη διαπλοκή. Επιστρέφει πίσω όλα όσα κατακτήσαμε και δίνει φιλί ζωής στο παλιό και σάπιο κατεστημένο.

Posted by Alexis Tsipras on Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Γεωργιάδης: Την ψώνισε το Τσίπρας

Φυσικά, δεν άργησαν να έρθουν και τα σχόλια για την αφίσα και την ανάρτηση. Συγκεκριμένα ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε δηκτικά το ποστ του Αλέξη Τσίπρα.

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria