Διαρροή των τεχνικών στοιχείων του Nexus 5X - OlaDeka

Διαρροή των τεχνικών στοιχείων του Nexus 5X

nexus 5x triple

Μετά από τις διαρροές για το Nexus 6P, σειρά έχει το Nexus 5X, το οποίο αποκαλύπτει τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του πριν την επίσημη παρουσίαση. 

Η οθόνη του Nexus 5X που κατασκευάζεται από την LG έχει διαγώνιο 5,2 ιντσών, με ανάλυση 1920×1080 pixels, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808, με έξι πυρήνες που θα είναι χρονισμένοι στα 2.0 GHz, ενώ η μνήμη RAM θα είναι στα 2 GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της συσκευής είναι 16 GB, ενώ ενδέχεται να υπάρχει και ένα μοντέλο με χώρο 32 GB, χωρίς όμως να υπάρχει η δυνατότητα της επέκτασης με κάρτα microSD.

Οι διαστάσεις του Nexus 5X είναι 147×72.6×7.9 χιλιοστά και το βάρος του 136 γραμμάρια. Στο πίσω μέρος υπάρχει μία κάμερα 12,3 Megapixel, με διπλό LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο σε ανάλυση 4Κ. Η μπροστινή κάμερα είναι στα 5 Megapixel. Θα υπάρχει υποστήριξη θύρας USB Type C. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του Nexus 5X δεν αναφέρεται στις διαρροές, αλλά η Google φέρεται να υποστηρίζει ότι θα μπορεί να λειτουργεί μία ολόκληρη ημέρα χωρίς πρόβλημα αυτονομίας.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία αμέσως μετά την επίσημη παρουσίασή της, ενώ η τιμή για το μοντέλο με τον αποθηκευτικό χώρο των 16 GB εκτιμάται ότι θα είναι 379,9 δολάρια στις ΗΠΑ. Η τιμή για το μοντέλο των 32 GB δεν έχει γίνει γνωστή.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria