Γ’ Εθνική: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κοζάνη 2-0 - OlaDeka

Γ’ Εθνική: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κοζάνη 2-0

kozani Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης άρχισε με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν αφού κατάφερε να αιφνιδιάσει τους ερυθρόλευκους  χάρη σε δύο γρήγορα τέρματα στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης (2-0)

Ο Εθνικός ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα πιέζοντας τον αντίπαλο του και κατάφερε   να σημειώσει δύο γρήγορα γκολ, κάτι που απέβαλλε το άγχος από τους ποδοσφαιριστές των Εβριτών.

Συγκεκριμένα οι Θρακιώτες άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Πελτέκη να εκμεταλλεύεται το λάθος των φιλοξενούμενων, κερδίζοντας τη μπάλα, την οποία και έστειλε στο παραθυράκι της εστίας του Νομικού, πραγματοποιώντας το 1-0 απέναντι στην Κοζάνη.

Με τη συμπλήρωση του 10ου λεπτού στο παιχνίδι, οι Αλεξανδρουπολίτες πραγματοποίησαν το 2-0, καθώς σε μια εξαιρετική αντεπίθεση ο Τσέκος πάσαρε στον Τορομανίδη και αυτός με τη σειρά του έδωσε στον Γωνιάδη, ο οποίος πρόλαβε τον τερματοφύλακα και με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 24′ το σουτ του Πελτέκη κόντραρε με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ,  Στο 36′ ο Τσέκος επιχείρησε δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η Κοζάνη ισορρόπησε τον αγώνα, με τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Στο 60′ ο Πελτέκης έκανε τη σέντρα με τον Νομικό μπλοκάρει το σουτ του Τσέκου, ενώ στο 63′ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν με το σουτ του Αλεξίου να καταλήγει άουτ. Ο Μαμούτ απείλησε με σουτ στο 68′ με τον Νομικό να μπλοκάρει στη δεξιά του γωνία.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία, καθώς ο Τσικόπουλος στο 72′ επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Συριτούδης αντέδρασε σωστά διώχνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 91 σουτ του Θεοδωράκη διώχνει ο Νομικός

Η Κοζάνη  πλέον στρέφει την προσοχή της στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο την ομάδα του Εορδαικού

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατσίδης (43′ Θεοδωράκης), Πελτέκης, Τορομανίδης, Γωνιάδης (72′ Κριεζής), Τσέκος, Μαμούτ (88′ Αμπραχαμιάν)

Κοζάνη (Προβίδας ): Νομικός, Ηλίας, Τραυλός, Αλεξίου, Αλιατίδης (70′ Τσικόπουλος Η.), Ταχιάς, Τσικόπουλος Ι., Πετράκος (65′ Ζαχαριουδάκης), Τζιάλας, Χαματάι (41′ Αλμπάνης)

Διαιτητής: Παρχαρίδης

 

Βοηθοί: Χασιώτης-Κουβαλάκης (Δράμας)

 http://www.matiesstasport.blogspot.gr

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria