ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - OlaDeka

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Το πρώτο βήμα έγινε. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συνεργαζόμαστε, συμπορευόμαστε. Δημιουργήσαμε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Η συνεργασία μας είναι …

στρατηγικής σημασίας, δημιουργούμε τον τρίτο, τον προοδευτικό πόλο διακυβέρνησης που έχει ανάγκη η χώρα μας.
Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη είμαστε οι εγγυητές της εθνικής σταθερότητας. Θέλουμε να ενώσουμε το έθνος που κάποιοι το χώρισαν σε «μνημονιακούς-αντιμνημονιακούς» και να ενεργοποιήσουμε όλες τις αναπτυξιακές δυνάμεις της κοινωνίας.

Η Ελλάδα μόνο με εθνική ενότητα και συναίνεση μπορεί να ξεπεράσει την οικονομική κρίση. ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Γιατί η ΕΛΠΙΔΑ απαιτεί δύναμη από ευρείες, λαϊκές και κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες. Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη είμαστε εδώ, ΞΑΝΑ ΔΥΝΑΤΟΙ.

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε. Γρεβενών στελεχώνουν πολίτες με όραμα και προσφορά στα κοινά του τόπου μας. Συγκεκριμένα:

Ταταρίδης Κυριάκος (Αρχιτέκτων Μηχανικός)

Τσιάτας Νικόλαος (Τεχνολόγος Μηχανικός)

Καραθάνου Κωνσταντία (Ιδιωτική Υπάλληλος)

Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη είμαστε μία δύναμη κρίσιμη, χρήσιμη και δημιουργική. Διεκδικούμε την ψήφο του Γρεβενιώτικου λαού για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και για να έχει ο νομός μας ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία.

Για την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Ο Γραμματέας

Πρίντζας Δημήτριος

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria