Ανάσα για τους περίοικους – Κόπηκε επικίνδυνο δέντρο επί της οδού Αλ. Γκανιάτσου - OlaDeka

Ανάσα για τους περίοικους – Κόπηκε επικίνδυνο δέντρο επί της οδού Αλ. Γκανιάτσου

DSC02076

 Κόπηκε από τα συνεργεία του Δήμου Εορδαίας και της ΔΕΗ (ΑΔΜΗΕ) το επικίνδυνο τεράστιο δέντρο, που «απειλούσε» να πέσει πάνω στα Γραφεία του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, όπου έγερνε τα τελευταία χρόνια.

DSC02079

Ο φακός του «Π» κατέγραψε την όλη επιχείρηση με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης Ιωάννη Τσοκτουρίδη να αναφέρεται στην όλη διαδικασία τονίζοντας ότι υπήρξε ήδη εδώ και 4 χρόνια η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κοπή του εν λόγω γέρικου λευκαδιού, μετά από το ανάλογο αίτημα του σχολείου και των περιοίκων.

Δεδομένης της ευκαιρίας ο κ. Τσοκτουρίδης, αναφέρθηκε και στην μεγάλη προσπάθεια παρεμβάσεων και εξωραϊσμού σε πάρκο και πλατείες της πόλης από τα συνεργεία πρασίνου του Δήμου τα οποία είναι ενισχυμένα από τους πενταμηνίτες, αλλάζοντας την εικόνα κεντρικών και περιφερειακών σημείων της Πτολεμαΐδας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα σχολεία εν’ όψει και της έναρξης του νέου σχολικού έτους.

DSC02082

Ο Αντιδήμαρχος πρασίνου διευκρίνισε ότι ανάλογες εργασίες ευπρεπισμού πραγματοποιούνται  και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Εορδαίας.

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria