Έρχεται το Microsoft Office 2016 στις 22 Σεπτεμβρίου - OlaDeka

Έρχεται το Microsoft Office 2016 στις 22 Σεπτεμβρίου

office-2016

To Microsoft Office 2016 είναι έτοιμο να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις 22 Σεπτεμβρίου σε σταθερούς υπολογιστές, αλλά και σε συσκευές με iOS. 

H επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά της Microsoft ήταν αυτό που έλειπε για να κλείσει η έντονη φημολογία περί της έναρξης διάθεσης της ανανεωμένης σουίτας εφαρμογών Office. To Office 2016 θα επιτρέπει την ευκολότερη συνεργασία πάνω σε ένα έγγραφο, όπως συμβαίνει στο Office Online, ενώ ακόμα πιο εύκολη θα είναι, σύμφωνα με το Venture Beat, η διαδικασία συγχρονισμού εγγράφων στο Cloud, καθώς η Microsoft έχει δείξει το ενδιαφέρον της προς την κατεύθυνση του cloud computing.

office-ipad_02

H Microsoft θα διαθέσει ένα πακέτο αναβάθμισης για τους χρήστες της σουίτας Office για τις επιχειρήσεις, προκειμένου να μπορούν να αποκτήσουν τρία πακέτα αναβάθμισης τον χρόνο, με δυνατότητα χρήσης των νέων χαρακτηριστικών του Office στις επιχειρήσεις προτού να αποκτήσουν τη νέα έκδοση της σουίτας.

Διαθέσιμο θα είναι και το Office for iOS, το οποίο θα προσφέρει υποστήριξη και για το Apple Pencil, με τη δυνατότητα γραφής πάνω στην οθόνη ενός iPad Pro, κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας ενός εγγράφου.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει το νέο Office είναι το Math Input tool σε όλα τα προγράμματα του, μαζί με ένα σκουρόχρωμο theme για πιο άνετη χρήση της οθόνης.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria