Ιστορική νίκη του ΠΑΣ Λεύκης έναντι της ομάδας της Καστοριάς - OlaDeka

Ιστορική νίκη του ΠΑΣ Λεύκης έναντι της ομάδας της Καστοριάς

O αγώνας έληξε με το επιβλητικό 5-0

pas-lefki

Με μια ασύλληπτη σε εύρος νίκη απέναντι στην ιστορική ομάδα της Καστοριάς , η νεόφερτη ομάδα του ΠΑΣ Λεύκης άνοιξε την αυλαία των υποχρεώσεων της στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Καστοριάς για την περίοδο 2015-16, πετυχαίνοντας ένα αποτέλεσμα που σίγουρα θα καταγραφεί στα χρυσά αποτελέσματα του συλλόγου μας !!!

Πιο συγκεκριμένα, ο αγώνας έληξε με το επιβλητικό 5-0 προσφέροντας απερίγραπτα αισθήματα ικανοποίησης και ευχαρίστησης σε διοίκηση, φιλάθλους, παίχτες και προπονητές της νεοφώτιστης στην μεγάλη κατηγορία ομάδας μας. Φυσικά, όλοι γνωρίζουν τις τρομερές δυσκολίες με τις οποίες η διοίκηση της Καστοριάς έχει έρθει αντιμέτωπη τον τελευταίο καιρό και το πολύ μικρό διάστημα προετοιμασίας των παιχτών της . Ωστόσο, τόσο το όνομα του συλλόγου όσο και το έμπειρο έμψυχο δυναμικό της Καστοριάς σε παίχτες και προπονητές δεν άφηναν περιθώρια για υποτίμηση τους.

Έχοντας αυτά υπόψη, το προπονητικό δίδυμο Μίλτου Ρίμπα και Ιωάννη Στεργίουοργάνωσε την ομάδα μας όλη την εβδομάδα και πέτυχε ένα αριστοτεχνικό στήσιμο που είχε σαν αποτέλεσμα την κυριαρχία του ΠΑΣ Λεύκης από το πρώτο 10λεπτο του αγώνα. Αυτή η ελαφριά υπεροχή μεταφράστηκε στο πρώτο γκολ περίπου στο μισάωρο της αναμέτρησης και επισφραγίστηκε με το πέναλτι-αποβολή του τερματοφύλακα της Καστοριάς στέλνοντας τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ 2-0!!!

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αγώνας είχε ακόμα θετικότερη εξέλιξη για τον ΠΑΣ Λεύκης, σαν αποτέλεσμα τόσο της πολύ καλής επίδοσης των ποδοσφαιριστών μας, όσο βέβαια και της αριθμητικής υπεροπλίας της ομάδος μας, μιας και 2 παίχτες της Καστοριάς τραυματίστηκαν και αναγκαστικά εγκατέλειψαν τον αγώνα πριν την ολοκλήρωση του.

Το τελικό αποτέλεσμα 5-0, όσο και να μας χαροποιεί δεν μας επιτρέπει να αιθεροβατούμε και να υπέρ-ενθουσιαζόμαστε. Ο ΠΑΣ Λεύκης πέτυχε μια ιστορική νίκη απέναντι στην Καστοριά, την ναυαρχίδα του ποδοσφαίρου στον τόπο μας, αλλά είμαστε αρκετά προσγειωμένοι και ρεαλιστές για την δύσκολη συνέχεια.

Όσον αφορά την ομάδα της Καστοριάς, τον πληγωμένο και ιστορικό βασιλιά του ποδοσφαίρου μας, ελπίζουμε και ευχόμαστε την γρήγορη ανασυγκρότηση της. Ταυτόχρονα εκφράζουμε τα συγχαρητήρια στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές για το ήθος και το αγωνιστικό τους πάθος αλλά και τις ευχαριστίες προς την διοίκηση για την συνεργασία και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Καλή πορεία στην ομάδα μας και καλή συνέχεια σε όλες τις υπόλοιπες, με ωραίο ποδόσφαιρο και χωρίς τραυματισμούς !!!

379
Ιστορική νίκη του ΠΑΣ Λεύκης έναντι της ομάδας της Καστοριάς

300301316325333377309

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria