Samsung Galaxy S6 Edge+ και επίσημα - OlaDeka

Samsung Galaxy S6 Edge+ και επίσημα

Όπως αναμενόταν η Samsung χθες παρουσίασε το καινούργιο κινητό της τηλέφωνο, το Galaxy S6 Edge+. Σχεδιασμένο και τεχνολογικά εξοπλισμένο με τα χαρακτηριστικά του τελευταίου Galaxy S6 Edge.

Τα χαρακτηριστικά του Galaxy S6 Edge+ περιλαμβάνουν οθόνη 5.7 ιντσών Quad HD Super AMOLED, επιτρέποντας την εύκολή πρόσβαση στα αγαπημένα σας applications και μνήμη 4GB RAM.

Το Galaxy S6 Edge+ είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο 7000 Series καθιστώντας το 1.7 φορές πιο γερό και 1.3 φορές πιο ανθεκτικό στις γρατσουνιές από προηγούμενα κινητά, σύμφωνα με την Samsung.

To πιο χρήσιμο χαρακτηριστικό του νέου Galaxy S6 Edge+ είναι το “Live Broadcast”, μια λειτουργία της προ εγκαταστημένης εφαρμογής της κάμερας που επιτρέπει στους χρήστες να διαμοιράσουν σε πραγματικό χρόνο βίντεο Full HD μέσω του YouTube. Η εταιρεία υπόσχεται ότι η συσκευή μπορεί να φορτιστεί σε 90 λεπτά με καλώδιο φορτιστής και 120 λεπτά μέσω ασύρματης φόρτισης.

Με βελτιωμένες δυνατότητες στην λήψη βίντεο, με σταθεροποιητή εικόνας (Video Image Stabilization) και για τις δύο κάμερες, οι κάτοχοι των νέων κινητών τηλεφώνων απολαμβάνουν καθαρά και ευκρινή βίντεο. Όταν συνδυάζονται με τη λειτουργία “Video Collage”, επιτρέπει την καταγραφή και επεξεργασία βίντεο με την χρήση διάφορων πλαίσιων και εφέ, απελευθερώνοντας την δημιουργικότητα.

Η διαθεσιμότητα της συσκευής ποικίλει ανά την αγορά και τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Αναμένεται να διατεθεί στα τέλη Αυγούστου, με αρχή τις Η.Π.Α. στις 21 Αυγούστου. Έρχεται σε δύο εκδόσεις 32GB ή 64GB και χρώματα White Pearl, μαύρο Sapphire, πλατίνα χρυσό και ασήμι τιτανίου.

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria