Microsoft Outlook και Translator για το smartwatch - OlaDeka

Microsoft Outlook και Translator για το smartwatch

microsoft-wearable-apps

Τα Microsoft Outlook και Translator είναι δύο must have προγράμματα για το smartwatch, αφού διευκολύνουν κατά πολύ την καθημερινή επαφή με το gadget σας. 

Το Microsoft Outlook δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς είναι το γνωστό πρόγραμμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, το οποίο μπορεί πλέον να εγκατασταθεί και στο Apple Watch. Η νέα έκδοση ονομάζεται Outlook for iOS και επιτρέπει την χρήση της οθόνης του Apple Watch για να διαβάσετε τα email σας, να τα ακούσετε να εκφωνούνται, αλλά και να απαντήσετε στην αλληλογραφία σας, ακόμα και με την χρήση των φωνητικών εντολών.

Το Microsoft Translator από την πλευρά του είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να εγκατασταθεί τόσο στο iOS όσο και στο Android, προσφέροντας τη δυνατότητα άμεσης μετάφρασης σε 50 διαφορετικές γλώσσες. Η εφαρμογή λειτουργεί στο smartphone, όπου μπορεί κανείς να δει στην οθόνη τι περίπου θέλει να πει, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει συγχρονισμός με την αντίστοιχη εφαρμογή στο smartwatch, προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η συνεννόηση δύο ανθρώπων που δεν μιλούν την ίδια γλώσσα.

Ο χρήστης μπορεί να κρατήσει τις πιο συχνά εμφανιζόμενες μεταφράσεις για πιθανή μελλοντική χρήση και να τις ανακαλεί όποτε το θέλει στην οθόνη του smartwatch του. To Microsoft Translator διατίθεται δωρεάν για Android και iOS συσκευές.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria