H Sony παρουσιάζει τα Xperia C5 Ultra και Xperia M5 - OlaDeka

H Sony παρουσιάζει τα Xperia C5 Ultra και Xperia M5

Sony_xperia_c5_Ultra_m5

Η Sony έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια δύο νέων συσκευών Xperia, του C5 Ultra και του M5, τα οποία στοχεύουν σε όσους θέλουν να βγάζουν selfies. 

Αμφότερα τα δύο νέα Xperia smartphones είναι εξοπλισμένα με κάμερα 13 Megapixel στο μπροστινό μέρος, προκειμένου να μπορούν να τραβούν selfies σε υψηλή ποιότητα. Οι επεξεργαστές στις μπροστινές κάμερες είναι EXMOR RS και μπορούν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης. Και τα δύο νέα μοντέλα έχουν λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Lollipop, θα είναι διαθέσιμα σύντομα, σε τιμές που δεν είχαν ανακοινωθεί μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές.

Xperia-C5-Ultra

Το Sony Xperia C5 Ultra έχει οθόνη διαγωνίου 6 ιντσών, με ανάλυση 1080p, ενώ ο επεξεργαστής είναι οχταπλού πυρήνα, MediaTek MT6752, χρονισμένος στο 1.7 GHz, με μνήμη RAM στα 2 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 16 GB. H μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2930 mAh, ενώ η κάμερα στο πίσω μέρος είναι στα 13 Megapixel, με τη διαφορά σε σχέση με το μπροστινό μέρος στο ότι εδώ υπάρχει και LED flash.

M5_gold

Στο Sony Xperia M5 υπάρχει διαφορά στο ζήτημα της πίσω κάμερας, καθώς εδώ υπάρχει αισθητήρας 21,5 Megapixel με f/2.2 και ISO 3200, ενώ το πλαίσιο της συσκευής είναι ανθεκτικό στην σκόνη και το νερό. To Xperia M5 είναι εξοπλισμένο με τον οχταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6795 Helio X10, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2.0 GHz και έχει μνήμη RAM 3 GB. Η οθόνη έχει διαγώνιο 5 ιντσών, με ανάλυση Full HD, ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 16 GB και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2600 mAh.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria