H Acer εξοπλίζει τα AIOs της με Windows 10 - OlaDeka

H Acer εξοπλίζει τα AIOs της με Windows 10

Z3-710_sku_main

Ολοένα και περισσότεροι κατασκευαστές εγκαθιστούν τα Windows 10 στους υπολογιστές τους, με την Acer να παρουσιάζει νέα All In One PC με το νέο λειτουργικό. 

Το Acer Aspire Z3-710 είναι ένα μοντέλο με οθόνη αφής διαγωνίου 23,8 ιντσών σε ανάλυση Full HD, με επεξεργαστές Intel, με τον Intel Core i5-4590T να είναι ο ισχυρότερος διαθέσιμος. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του φτάνει τα 2 ΤΒ.

Οι τιμές των νέων μοντέλων ξεκινούν από τα 749,99 δολάρια στις ΗΠΑ, για ένα μοντέλο με επεξεργαστή i3 διπλού πυρήνα στα 3.2 GHz, μνήμη RAM στα 6 GB και σκληρό δίσκο χωρητικότητας 1 ΤΒ. Στην τιμή των 899 δολαρίων στις ΗΠΑ, διατίθεται τετραπύρηνος επεξεργαστής i5 στα 2 GHz, με μνήμη RAM 8 GB και σκληρό δίσκο 1 ΤΒ.

Τα μοντέλα All In One της Acer θα είναι εξοπλισμένα με λειτουργικό σύστημα Windows 10, με πέντε θύρες USB, με είσοδο HDMI, ποικίλες δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης, με DVD  burner, webcam δυνατότητας λήψης full HD εικόνων, διπλά μικρόφωνα και ήχο με Dolby Audio Pro.

Μέχρι στιγμής, τα μοντέλα All In One PCs της Acer με λειτουργικό σύστημα Windows 10 είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αλλά δεν αποκλείεται να τα δούμε σύντομα και στις προθήκες των ελληνικών καταστημάτων.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria