Apple, 9 Σεπτεμβρίου παρουσιάζετε το νέο iPhone! - OlaDeka

Apple, 9 Σεπτεμβρίου παρουσιάζετε το νέο iPhone!

Η Apple έστειλε προσκλήσεις για την εκδήλωση που ετοιμάζει στις 9 Σεπτεμβρίου στην οποία αναμένεται να παρουσιαστεί το νέο iPhone

Στις 9 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τις επίσημες προσκλήσεις που έστειλε, η Apple θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone 6S στο Bill Graham Civic Auditorium στο Σαν Φρανσίσκο.

Η εκδήλωση αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη και να παρουσιάσει σημαντικά προϊόντα μιας και το μέρος που θα γίνει η παρουσίαση χωράει 7.000 κόσμο όταν στις προηγούμενες παρουσιάσεις της Apple χωρούσαν περίπου 1.000 άτομα.

H πρόσκληση επάνω γράφει “Hey Siri, give us a hint” πράγμα που σημαίνει οτι η εταιρία θα μας δείξει τις νέες έξυπνες λειτουργίες που θα έχει η Siri στο iOS 9 ενώ περιμένουμε να μας παρουσιάσει τα νέαiPhone 6s, και iPhone 6s Plus ενώ δεν αποκλείεται η Apple να μας έχει και μερικές εκπλήξεις…

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να περιμένουμε μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου στις 20.00 ώρα Ελλάδος που η Apple θα δώσει τέλος στο μυστήριο. Μείνετε συντονισμένοι στο techsmart.gr για οτιδήποτε νεότερο.

apple_invitation_413_355

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria