5.000 ετήσιες υποτροφίες σε μαθητές Α και Β Λυκείου από την ΟΕΦΕ - OlaDeka

5.000 ετήσιες υποτροφίες σε μαθητές Α και Β Λυκείου από την ΟΕΦΕ

5.000 ετήσιες υποτροφίες σε μαθητές Α και Β Λυκείου από την ΟΕΦΕ

To Όλοι μαζί μπορούμε και η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) προσφέρουν 5.000 ετήσιες υποτροφίες για μαθητές Α και Β Λυκείου σε όλη την Ελλάδα. Όπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο της ΟΕΦΕ, που έχει αναρτηθεί στο δικτυακό της τόπο,κάθε µονάδα µέλος των συλλόγων της, που θα µετέχει, υποχρεούται να παρέχει 2 (δύο) ∆ΩΡΕΑΝ ετήσιες υποτροφίες (µία (1) για την Α΄ Λυκείου και µία (1) για Β΄ Λυκείου).

Τα διαγνωστικά ΤΕΣΤ για όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν Τετάρτη 2 Σεπτεµβρίου 2015 για την Α! Λυκείου Πέµπτη 3 Σεπτεµβρίου 2015 για την Β! Λυκείου.  Ώρα προσέλευσης 11.30 π.µ.

Επαναληπτική θεµατοδοσία 9 & 10 Σεπτεµβρίου για όσους τοπικούς Συλλόγους Φροντιστών αδυνατούν να διεξάγουν τα τεστ στις προαναφερθείσες ηµεροµηνίες.
Όσοι μαθητές συμμετάσχουν στην εν λόγω διαδικασία θα επιλεχθούν για τις υποτροφίες με τα μόρια που θα συγκεντρώσουν τα οποία είναι συνάρτηση της επίδοσής τους στα ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ σε συνδυασμό με μια σειρά κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων (εισόδημα, αριθμός μελών οικογένειας, ανεργία, μονογονεϊκές οικογένειες, ορφανά και από δυο γονείς).

Στα τεστ της Β Λυκείου θα εξεταστούν τα εξής μαθήματα:

Για την Ο.Π Ανθρωπιστικών Σπουδών: Ν. Γλώσσα, Άλγεβρα, Αρχαία Ελληνικά

Για την Ο.Π Θετικών Σπουδών: Ν. Γλώσσα, Άλγεβρα, Φυσική

Στο τεστ της Α Λυκείου θα εξεταστούν τα μαθήματα: Ν. Γλώσσα και Μαθηματικά

Η προκήρυξη των υποτροφιών
Ιστοσελίδα ΟΕΦΕ
Ενότητα Επαναληπτικά Θέματα

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria