3500 – 5000 η στρεμματική καταστροφή στη Δυτική Μακεδονία, από τ’ ακραία καιρικά φαινόμενα (Φωτογραφίες & Bίντεο)

Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Κοζάνη » 3500 – 5000 η στρεμματική καταστροφή στη Δυτική Μακεδονία, από τ’ ακραία καιρικά φαινόμενα (Φωτογραφίες & Bίντεο)

Συνάντηση στην έδρα της Περιφέρειας με στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και σύσκεψη με υπηρεσιακούς  παράγοντες της Περιφέρειας και των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, είχε σήμερα Πέμπτη  6 Αυγούστου ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Νίκος Στουπής στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής του στην περιοχή. Ο πρόεδρος του Οργανισμού ανέφερε πως ο ΕΛΓΑ θα καλύψει τις ζημιές που δημιουργήθηκαν στη Δυτική Μακεδονία, εντός του επόμενου πεντάμηνο (περίπου).Τι είπε για το αντιχαλαζικό

Το Υπόλοιπο πρόγραμμα του προέδρου

Πέμπτη  6 Αυγούστου

Β.  Σύσκεψη – συνάντηση με Διοικήσεις Αγροτικών Συλλόγων και Συνεταιρισμών στις 20:00 μ.μ..  Συνάντηση με Συνεταιρισμούς αγροτών και  Αγρότες στο Βελβεντό Κοζάνης στις 21:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού.

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Α. Συνάντηση με το προσωπικό και τους προϊσταμένους του Υποκαταστήματος ΕΛ.Γ.Α. Κοζάνης.

Επέκταση της επίσκεψης του Προέδρου του ΕΛΓΑ, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Με δεδομένη την κακοκαιρία (χαλαζόπτωση) που έπληξε τις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α.,  θα παρατείνει την περιοδεία του και θα επισκεφτεί στις 8 Αυγούστου  2015 την περιοχή των Πρεσπών  Π.Ε Φλωρίνης.

Αναλυτικά:

Σάββατο   8  Αυγούστου 2015, πρωί

Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ,  θα επισκεφτεί τις χαλαζόπληκτες περιοχές των Πρεσπών με υπηρεσιακούς παράγοντες  με σκοπό την παρακολούθηση της εξέλιξης της διαδικασίας των αποζημιώσεων σε σχέση με τις ζημιές στις καλλιέργειες.

Θανάσης Τέγος

234561

Πηγή

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια