Φώφη Γεννηματά από την Κοζάνη: Κάθε ευρώ που χάνεται έχει την υπογραφή Τσίπρα - OlaDeka

Φώφη Γεννηματά από την Κοζάνη: Κάθε ευρώ που χάνεται έχει την υπογραφή Τσίπρα

3 (2)

“Ήρθε η ώρα, για την Κεντροαριστερά της λογικής. Το πρώτο βήμα έγινε. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συνεργαζόμαστε, συμπορευόμαστε. Δημιουργήσαμε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Το γεγονός αυτό μας δίνει ιδιαίτερη χαρά γιατί είμαστε συνοδοιπόροι πολλά χρόνια. Αυτή η συζήτηση και αυτή η προσπάθεια έρχεται από το παρελθόν, αλλά σήμερα οι συνθήκες είναι ώριμες και δεν είναι απλώς ώριμες. Η συμπαράταξη αυτή είναι απολύτως αναγκαία, είναι εθνική ανάγκη για τον τόπο”. Με τα λόγια αυτά η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ξεκίνησε την προεκλογική της ομιλία από το βήμα της ομιλίας της σήμερα στην Κοζάνη, στέλνοντας το μήνυμά της στους ψηφοφόρους: “είμαστε αισιόδοξοι, θα είμαστε η θετική έκπληξη των εκλογών”.

2 (2)

Η ίδια μάλιστα άσκησε δριμεία κριτική στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα και τα όσα διαδραματίστηκαν επί πρωθυπουργίας του, λέγοντας:

“Ο ειδικός φόρος Τσίπρα, μπαίνει πλέον παντού.

Από εδώ και στο εξής, κάθε ευρώ που χάνεται από την τσέπη του εργαζόμενου, του συνταξιούχου, του επιχειρηματία έχει την υπογραφή και τη φωτογραφία του κύριου Τσίπρα.

Είναι ο ειδικός φόρος Τσίπρα!

Από εδώ και στο εξής, κάθε κάρτα ανεργίας θα έχει την δική του υπογραφή γιατί αυτός κατέστρεψε τις ιδιωτικές επιχειρήσεις. 18.000 νέες απολύσεις ως συνέπεια των capital controls.

Από εδώ και στο εξής οι εργαζόμενοι θα ξέρουν ότι οι βίαιες και άδικες αλλαγές στο ασφαλιστικό έχουν την υπογραφή Τσίπρας.

Οι συνταξιούχοι κάθε μήνα προκαταβολικά θα πληρώνουν τρία 5ευρα κι ας μην πάνε στο νοσοκομείο, με υπογραφή Τσίπρα!

Κάθε μέρα που ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος θα αδυνατεί να πληρώνει τις αφόρητες επιβαρύνσεις στη φορολογία, στο πετρέλαιο, στο κόστος ασφάλισης, θα ξέρει ότι αυτά έχουν τη σφραγίδα Τσίπρα!”, είπε.Τέλος, κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν στις επερχόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ: “Γιατί ξανά ΠΑΣΟΚ; Γιατί Δημοκρατική Συμπαράταξη; Τι μπορούμε να προσφέρουμε σήμερα; Είμαστε εδώ για να κάνουμε μια νέα αρχή . Να ξαναφέρουμε την ελπίδα που ενταφίασε ο κ. Τσίπρας, μαζί με το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο.

Είμαστε εδώ για να δώσουμε μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας, σε όλους αυτούς που τόλμησαν να μας πουν δοσίλογους και προδότες.

Ζητάμε από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να εμπιστευθούν, να στηρίξουν και να ψηφίσουν τη Δημοκρατική συμπαράταξη. Δεν τους κουνάμε το δάχτυλο. Δεν ζητάμε δικαίωση”, είπε.

????????????????????????????????????

 DSC_6996

????????????????????????????????????

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria