Φήμες για παρουσίαση tablet 18,4 ιντσών από τη Samsung - OlaDeka

Φήμες για παρουσίαση tablet 18,4 ιντσών από τη Samsung

samsung_galaxy_tabpro_12.2_11_lifestyle

Όλα δείχνουν ότι στο πλαίσιο του επερχόμενου Unpacked Event, η Samsung ετοιμάζεται για την παρουσίαση ενός tablet με οθόνη διαγωνίου 18,4 ιντσών. 

Η Samsung έχει κατά καιρούς εντυπωσιάσει με τις διαστάσεις των tablets που παρουσιάζει, αφού έχει λανσάρει και τα μοντέλα Galaxy Tab Pro 12.2 και Galaxy Note Pro 12.2. Τώρα, φαίνεται πως ετοιμάζεται να ανεβάσει και άλλο τον πήχη, με την παρουσίαση ενός μοντέλου με οθόνη 18,4 ιντσών. Η παρουσίαση θα γίνει μαζί με τα αναμενόμενα Samsung Galaxy Note 5 και Galaxy S6 Edge Plus, στο Unpacked event 2015 σε λίγες ημέρες.

TEASER samsung

Οι φήμες θέλουν την Samsung να βρίσκεται στο στάδιο των τελικών δοκιμών της εν λόγω συσκευής, στοιχείο που συνηγορεί στο σενάριο της επικείμενης παρουσίασης. Θα πρέπει να τονιστεί ότι ένα τόσο μεγάλο tablet δεν φαίνεται να απευθύνεται προς την μεγάλη μάζα των καταναλωτών, αλλά κυρίως τις επιχειρήσεις που θέλουν να ακολουθήσουν μία πολιτική Bring Your Own Device για τους εργαζόμενούς τους.

Στο έγγραφο από τις δοκιμές της Samsung που έχει διαρρεύσει αναφέρεται ότι η αξία του κάθε tablet φτάνει στα 464 ευρώ, ως ενδεικτικό της κατηγορίας τιμής στην οποία θα μπορούσε να κινείται μία τέτοια συσκευή, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, εάν μία τέτοια συσκευή θα βρει τελικά τον δρόμο προς την μαζική παραγωγή. Η 13η Αυγούστου δεν είναι μακριά, επομένως, μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria