Φήμες για δύο νέα Surface Pro από την Microsoft - OlaDeka

Φήμες για δύο νέα Surface Pro από την Microsoft

microsoft-surface

H Microsoft φέρεται να ετοιμάζει δύο νέα μοντέλα Surface Pro με μεγάλες οθόνες, τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους πριν από το τέλος του 2015. 

Η φημολογία που έχει ξεκινήσει από την Ταϊβάν, μιλά για ένα μοντέλο που θα έχει οθόνη διαγωνίου 12 ιντσών, όπως και το Microsoft Surface Pro 3, καθώς και ένα ακόμα μεγαλύτερων διαστάσεων, με οθόνη διαγωνίου 13 ή ακόμα και 14 ιντσών. Δεν έχει γίνει σαφές, ακόμα, σύμφωνα με το Phone Arena, το εάν τα μοντέλα αυτά θα ανήκουν στην οικογένεια των Surface Pro ή θα είναι απλά Surface.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μοντέλα με επεξεργαστές Skylake της Intel, με διάφορους συνδυασμούς σε μνήμη RAM και δίσκους τεχνολογίας SSD ως αποθηκευτικούς χώρους. Η ύπαρξη του λειτουργικού συστήματος Windows 10 στα νέα Surface Pro tablets της Microsoft θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Microsoft-Surface-Pro

Η Microsoft βρίσκεται σε ηγετική θέση στην κατηγορία των συσκευών 2 σε 1, με πληκτρολόγιο και οθόνη αφής που μπορεί να δεχτεί με άνεση τη λειτουργία ενός stylus, σύμφωνα με το Phone Arena, επομένως δίνει μεγάλη σημασία στις επόμενες κινήσεις που θα κάνει, προκειμένου να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία της αυτή, σε μια εποχή που αναμένεται μία αντιπρόταση της Apple με ανάλογες δυνατότητες.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria