Υπέγραψαν στον ΠΑΣ Φλώρινα οι Δημήτρης Γεωργόπουλος και Χρήστος Κουτάλας - OlaDeka

Υπέγραψαν στον ΠΑΣ Φλώρινα οι Δημήτρης Γεωργόπουλος και Χρήστος Κουτάλας

Τις μεταγραφές, όχι μόνο παικτών, αλλά και παραγόντων που κατάγονται από την Ιτιά με χαρά ανακοινώνει και πάλι ο Π.Α.Σ Φλώρινα.
Μετά τον Νίκο Βέρτκα, ο 21χρονος επιθετικός Δημήτρης Γεωργόπουλος (αδελφός του Σάκη που πήρε μεταγραφή από τον Π.Α.Σ Φλώρινα στη Θύελλα Φιλώτα) επέστρεψε και αυτός στην ομάδα της καρδιάς του. Ο Δημήτρης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Π.Α.Σ Φλώρινα, διέπρεψε αργότερα με τα χρώματα του Μελιτέα Μελίτης και στο κομβικό αυτό σημείο γυρίζει να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει το στόχο της… Την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Πρόκειται για δυνατό ποδοσφαιριστή με αδαμάντινο χαρακτήρα καθώς όλη η ομάδα αλλά και η τοπική κοινωνία της Φλώρινας γνωρίζουν ότι προέρχεται από εξαιρετική οικογένεια (του Παντελή Γεωργόπουλου γιος)
Όσο αφορά τον μέχρι πρότινος παράγοντα της Ιτέας, Χρήστο Κουτάλα, πρόκειται για ένα παιδί σκέτο μάλαμα !! Χαμογελαστός, λεβέντης, με καθαρή σκέψη και ακούραστος ήρθε και αυτός από το πόστο του Αναπληρωτή Γενικού Αρχηγού της ομάδος να βοηθήσει τα μέγιστα στο κοινό στόχο… Την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Οι άνθρωποι του Πρωταθλητή Π.Α.Σ σας καλώς ορίζουμε στην ομάδα μας και ευχόμαστε να γευτείτε την χαρά αλλά και την περηφάνια που νιώθουμε όσοι ανήκουμε στην ομάδα της πόλης μας !!!!

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria