Την πάτησε όπως ο ΓΑΠ… Ο Επίκαιρος καταγράφει - OlaDeka

Την πάτησε όπως ο ΓΑΠ… Ο Επίκαιρος καταγράφει

ontime

Την πάτησε όπως ο ΓΑΠ

Κατά ομάδες εγκαταλείπουν τον Τσίπρα οι Βουλευτές του μετά τη μεταστροφή του, και όπως φαίνεται πάμε σε εκλογές. Το σκηνικό θυμίζει έντονα μέρες του 2010-2011, όταν τότε Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εγκατέλειπαν τον ΓΑΠ για να πάνε στον Τσίπρα. Οι πολιτικοί δεν μαθαίνουν από την Ιστορία και ο λαός ξαναμπαίνει σε περιπέτειες.

 

Διχοτομήσεις

Αμηχανία και διχασμός και στον τοπικό Σύριζα μετά την απόσχιση της αριστερής πλατφόρμας υπό τη “Λαϊκή Ενότητα”, όνομα που δεν περιέχει τη λέξη Αριστερά, για να χωρέσει και τους μη αριστερούς συντρόφους (μη αριστερούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και συνεπείς Ανεξάρτητους Έλληνες). Οι μεν Προεδρικοί προσπαθούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα, και να βρουν τι “αφήγημα” θα πουν σε έναν κόσμο που ντόπαραν τόσα χρόνια με το “Αντιμνημόνιο”. Από την άλλη οι Αντάρτες προσπαθούν να φτιάξουν τη νέα τους δομή εκ του μηδενός και να εκφράσουν το 62% του “ΟΧΙ”.

 

Μεταγραφές

Τρίτη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση στην οποία η Ραχήλ Μακρή θα κατέβει με άλλο κόμμα, θα είναι η επερχόμενη. Βεβαίως κάτι ήξερε, όταν από τη μέρα που διεγράφη από τους Αν.Ελ. δεν έβαλε τα χρώματα του Σύριζα στην ταμπέλα του πολιτικού της γραφείου. Μάλιστα το είχαμε θέσει και τότε το θέμα με μια δόση χιούμορ, πως μπορεί να αλλάξουν και πάλι τα πράγματα, και να καταλήξει σε κάποιο άλλο κόμμα, και επιβεβαιωθήκαμε. Πάντως, φήμες θέλουν να είναι μέρος της συμφωνίας Λαφαζάνη-Μακρή, μια θέση στα ψηφοδέλτια της Αττικής.

 

Σχεδόν έτοιμοι στη ΝΔ

Τις μικροαλλαγές που θα γίνουν στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας ήδη ετοιμάζονται. Μεγάλες εκπλήξεις δεν αναμένονται, θα καλυφθούν όμως ορισμένα κενά, και θα γίνουν συμβολικές προσθήκες. Ήδη στο γειτονικό Νομό Φλώρινας, θεωρείται σχεδόν βέβαιη η συμμετοχή του Οικονομολόγου και πρώην Αντιδημάρχου Αμυνταίου Μπάντη Ιορδάνη.

11910947_10153485026373808_393564988_n

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria